Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaznice krenule

Tonči Huljić & Madre Badessa uskoro nastupaju u primoštenskoj Aurori!

tonči huljić
Foto: Promo foto National Geographic
1/4
24.06.2015.
u 18:29

Sljedeći koncert koji će prodrmati srednji Jadran je onaj pop etno sastava Tonči & Madre Badessa, jedinstveni samostalni projekt Tončija Huljića, koji će se održati 18.07.2015.

Primoštenska Aurora, jedan od najvećih i najposjećenijih klubova na Jadranskoj obali, nakon otvorenja ovog petka, 26.06. nastupom Colonie, nastavlja s bogatim koncertnim programom.

Sljedeći koncert koji će prodrmati srednji Jadran je onaj pop etno sastava Tonči & Madre Badessa, jedinstveni samostalni projekt Tončija Huljića, koji će se održati 18.07.2015. Balansirajući na finom rubu između dalmatinske pisme i etna, world musica s pop ukrasima, zadobili su odobravanje kritike, i što je još važnije, publike, koja je prepoznala svježi zvuk vrhunskih glazbenika i suradnika okupljenih oko Tončija &  Madre Badesse.

U glazbi Tončija & Madre Badesse guštat će svi oni koji 18.07. posjete Auroru u Primoštenu, a ulaznice u pretprodaju kreću ove srijede, 24.06. po cijeni od 70 kuna!

Specijalna ponuda!

Za sve ranoranioce, tu je specijalna ponuda povodom otvorenja sezone: 26.06., samo na blagajni Aurore, ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 60 kuna.

>>Tonči i Massimo predstavili duet 'Fuman'

>>Mladen Grdović prozvao Huljiće, Tonči odgovorio: Meni je njega žao. Siroče

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije