Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Tomislav Rusak: Bio sam najslabiji, sam sebe bih izbacio

Tomislav Rusak
01.04.2011.
u 23:30

Tomislav je dobio sedam od ukupno devet glasova svog plavog tima koji je u dvoboju izgubio od crvenog tima, no ne odustaje od sna da postane kuha.

Tomislav Rusak prvi je od 20 finalista Masterchefa koji je odlukom kandidata u sinoćnjoj emisiji napustio show. Tomislavov plavi tim izgubio je u dvoboju protiv crvenog tima nakon čega su glasovanjem odlučili koga će izbaciti. Tomislav je dobio sedam od ukupno devet glasova svoga tima.

Najslabija karika

– Bio sam najslabija karika, i sam sebe bih izbacio. Nisam zadovoljio nivo koji se od nas tražio da bih prošao – priznao je Tomislav, koji će nastaviti sa školovanjem za kuhara, a stečeno iskustvo u tome će mu pomoći. – U Masterchef sam se prijavio da vidim kako stojim što se tiče kuhanja i dokud mogu doći. Sada mi je prioritet daljnje školovanje, a dobiveno iskustvo bit će mi dragocjeno – ističe izbačeni kandidat. U vili Masterchef je, otkriva, najveća gužva uvijek bila oko hladnjaka. – Stalno se jelo i kuhalo, ponekad i po dva tri jela istodobno – otkriva Tomislav i kaže da zajednički život toliko kuhara nije bio problem.– Nije bio nikakvih konflikata, jedino bi se oko sitnica svađali, netko je preglasan, netko ovakav, netko onakav... Ipak smo mi svi različiti karakteri, ne mogu ti svi odgovarati, sto ljudi, sto ćudi – zaključuje Tomislav.

Odbio nominirati

Nakon što je Tomislav izglasovan kao najlošiji natjecatelj, iako je na to imao pravo, odbio je reći tko po njemu zaslužuje napuštanje showa. – Moj glas ionako nije mogao ništa odlučiti, nisam htio nikoga izdvajati jer svi su mi super – objasnio je Tomislav zašto se nikome nije htio zamjeriti ni osvetiti svojim glasovanjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije