Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA WOW

To može samo ona! Jennifer Aniston u 6. desetljeću u minijaturnoj haljini očarala fanove

Foto: instagram
1/10
12.02.2021.
u 17:00

Glumica Jennifer Aniston proslavila je 52. rođendan, a fotografija koju je objavio njezin frizer Christ McMillian oduševila je obožavatelje.

Čestitke povodom 52. rođendana ne prestaju stizati holivudskoj glumici Jennifer Aniston koja je očarala fanove u dosad neviđenom izadnju. Ona je u minijaturnoj haljini tijekom fotografiranja selfieja potaknula lavinu komentara na Instagramu svog frizera Christa McMilliana, a on joj je tom prilikom zaželio najljepše želje u povodu rođendana.

Nikome nisu promaknule njezine isklesane noge, a sliku je lajkalo čak 30 tisuća ljudi.

"Kakva fotografija", "Zašto je ona ovako lijepa", "Prelijepa je, ovo je sjajna fotografija", pisali su joj oduševljeno, a čestitkama za rođendan pridružio se i njezin bivši suprug Justin Theroux od kojeg se razvela prije tri godine.

Foto: reuters

"Sretan rođendan, Jennifer. Volim te, B", napisao je Theroux.

Podsjetimo, nedavno je najavljeno i da će se ekipa'''Prijatelja'' ponovno okupiti na malim ekranima u specijalnoj epizodi serije koju bi trebala voditi Ellen DeGeneres. Specijal je sniman pred živom publikom, no zbog sigurnosnih mjera odgođeno je njegovo emitiranje jer producenti ne žele poticati ljude na snimanje uživo uslijed pandemije koronavirusa. Nakon što se situacija smiri, snimit će se i posebno okupljanje s Jennifer, Lisom, Courteney, Matthewom Perryjem, Mattom LeBlancom i Davidom Schwimmerom.

 


 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
17:52 12.02.2021.

Dajte vi jednu njezinu sliku bez sminke pa da vidite da ipak izgleda malo drukcije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije