Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno bez dogovora

Damir Kedžo ipak neće doći na otvaranje Dore, evo što na sve kaže HRT

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
12.02.2021.
u 14:30

Iako je Damir Kedžo dobio poziv da otvori sutrašnju Doru, nažalost, ponovno s HRT-om nije uspio postići dogovor.

Običaj izbora za pjesmu Eurosonga, ili Dore, jest da prošlogodišnji pobjednik otvori aktualno izdanje, međutim, to sutra neće biti tako. Naime, glazbenik Damir Kedžo pobijedio je prošle godine sa svojom pjesmom "Divlji vjetre", ali ga je pandemija koronavirusa spriječila da ju održi uživo na Eurosongu.

Iako su mnogi očekivali da će upravo on, budući da prošle godine Eurosong nije održan onako kako se očekivalo, ove godine ostvariti svoju priliku, odlučeno je da će se Dora ipak održati iznova s potpuno novim pjesmama koje se bore za svoju priliku za predstavljanje Hrvatske. 

Iako je Damir Kedžo dobio poziv da otvori sutrašnju Doru, nažalost, ponovno s HRT-om nije uspio postići dogovor. Tako ćemo sutra umjesto Kedže i "Divlji vjetre" uživo, moći jedino pogledati njegov spot za pobjedničku pjesmu.

- HRT i uredništvo Dore pozvalo je Damira Kedžu da pjesmom Divlji vjetre otvori Doru, no na žalost, njegov menadžment je imao dodatne zahtjeve koje nismo mogli ispuniti - kazali su kratko s HRT-a o svemu. 

Zasad čekamo očitovanje njegovog tima vezano za uvjete nastupa.

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
12:16 13.02.2021.

Umisljeni bedak...kaj hoce. Tak mu je grah pal.

LI
liliZG
16:59 12.02.2021.

što? tražio da mu plate a ovi nedaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije