Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska večer

Tia Mamić pokazala kako izgleda obiteljska večer u njezinom domu

Foto: Instagram
1/8
11.09.2021.
u 18:15

Tia je na Instagramu podijelila dva storyja u kojima je pokazala kakve je slatke grickalice pripremila dečkima za filmsku večer.

Petak navečer u domu Tije i Marija Mamića bio je rezerviran za filmsku večer s njihovim sinovima Dominicom kojeg Tia ima iz braka s Chrisom Warrenom te Josipom i Jakovom koje je Mario dobio u braku s Monikom Olujić. Tia je na Instagramu podijelila dva storyja u kojima je pokazala kakve je slatke grickalice pripremila dečkima za filmsku večer.

Foto: Instagram

Tia često ističe kako se Mario odlično slaže s njezinim sinom te svoje sinove odgajaju kao braću, a opisala je jednom prilikom i kako je proteklo upoznavanje između Marija i Chrisa. - Mario se, kad smo on i ja tek počeli vezu, našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu ga ga ničim zamijeni, nego je jednostavno htio da ga upozna, da vidi da je dobar i normalan čovjek, da je tu za Dominica, da zna da je teško jer tata nije stalno tu, ali da može računati na njega - ispričala je Tia.

Njezin sin kod tate u Americi provodi svako ljeto i svaku drugu zimu, a Chris je došao u Hrvatsku kako bi zajedno s Tijom otpratio Dominica u školu prvi dan ove školske godine. Odgovarajući nedavno na pitanja svojih pratitelja na Instagramu Tia je rekla kako će ona i Chris uvijek biti u dobrim odnosima zbog Dominica koji im je uvijek na prvom mjestu.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: Nije me sramota zbog onog što radim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije