Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Neda Parmać nosi odjevni predmet star 15 godina: 'Ovo mjesecima tražim po dućanima'

Foto: Instagram
1/8
11.09.2021.
u 14:30

A potom je savjetovala pratitelje da i oni dobro pregledaju odjeću koju već godinama ne nose jer će možda biti sreće kao i ona.

Pjevačica Neda Parmać (36) na Instagramu je s pratiteljima podijelila zanimljivu situaciju koja se njoj dogodila. Naime, nakon što je par mjeseci tražila traperice s ravnim krojem i bila neuspješna u potrazi, u svom je podrum našla upravo to što je tražila. 

A potom je savjetovala pratitelje da i oni dobro pregledaju odjeću koju već godinama ne nose jer će možda biti sreće kao i ona.

- Ove traperice na meni su 15 godina stare. Prije par mjeseci sam s Damirom išla tražiti ovakve traperice, dakle ne skinny, i nema šanse!!! Ravan kroj. Što je to?? Daj mi traperice , normalan struk, ne visok, ne nizak, ono normalan, dole da padaju, neću mrkvu. Nema... Uglavnom, mama me zove prije ljeta da izvolim doći po dvije vreće svoje robe... Bacit, nosit...Štogod. I nađem nešto što mjesecima tražim po dućanima. Ovo je valjda zadnji val prije nego su skinny jeans preuzele - napisala je Neda pored fotografije gdje je pozirala s torbom od kćeri Adriane, koju je otpratila iz škole. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, pjevačica i članica grupe Gelato Sisters ove je godine proslavila osmu godišnjicu braka sa suprugom Damirom Klačarom. Klačar je član zbora zagrebačkog HNK-a, a oni su i roditelji djevojčice Adriane. Nedavno je istaknula i da su ona i suprug pravi mali tim te da sve dnevne obaveze obavljaju podjednako.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
15:25 11.09.2021.

Što je najgore, zbog ovih što furaju skinny jeans, ubrzo nećeš ni muške traperice moći naći s ravnim krojem. Btw da, mogla je na muškom odjelu nac pantalone. Odnese snajderu da ih malo suzi u struku i eto. Odlican članak 10/10 🤪

BE
berija
15:01 11.09.2021.

Što je tu zanimljivo?

KA
kažemja
14:42 11.09.2021.

Najbolje noge estrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije