Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Publika ga je voljela

Natjecatelj showa 'Brak na neviđeno' izgubio bitku s koronom: Imao je 25 godina, bio je jak i zdrav

Foto: Youtube screenshot
1/6
11.09.2021.
u 15:20

Vijest o smrti mladog natjecatelja na svom Instagramu je potvrdila voditeljica showa Milica Kon.

Nakon duge borbe natjecatelj TV emisije "Brak na neviđeno" Nemanja Milenković (25) izgubio je bitku s koronavirusom, objavila je to na svom Instagramu voditeljica ove emisije Milica Kon.

- Nažalost poslije više od mjesec dana borbe napustio nas je naš Necko, mladoženja iz emisije, kojega ste jako zavoljeli... Mlad, jak, zdrav, korona ga je uništila. Neka ti je vječna slava - napisala je na Instagramu voditeljica ovog showa Milica Kon. Šarmantan i vedar u svom prvom pojavljivanju u showu Nemanja je odmah osvojio simpatije publike i otkrio je kako se u show prijavio zbog novih poznanstava, dobre zabave i humora.

Foto: imdb

- Bavim se sportom, imam crni pojas u aikidu. Bavim se menadžmentom. Volim jahanje, plivanje, jakog sam karaktera. Više volim flert, da cura zna što želi i da je drska na početku. Nikad mi nitko nije slomio srce i možda sam imao sreće po tom pitanju, jednostavno smo se samo razilazili i još uvijek nisam upoznao onu pravu - rekao je u showu i priznao kako je imao samo dvije ozbiljne veze. Nemanja koji je bio menadžer prodaje u jednom hotelu u Nišu, ispričao je u showu zašto su propale njegove bivše veze i prije upoznavanja djevojke s kojom je u showu sklopio brak rekao je kako će ostati s njom u vezi ako se dogodi nešto više od prijateljstva, ako ne spreman je ostati u prijateljskom odnosu s njom.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar @promatrač
@promatrač
16:21 11.09.2021.

Ma kako da ne?! Koje je cjepivo primio?

DE
Demigodessnixie
17:28 11.09.2021.

Koji show, iz koje zemlje, koje tv, tko su uopce ti ljudi...jesmo li mozda ukinuli granice i konacno proglasili "Region" aka srpski svet

YO
yopi
07:30 12.09.2021.

Kolicina cinizma ovdje je strasno.Ljudi,ne morate paliti svijece i ne morate plakat ali dajte barem malo postovanja prema smrti.Ne znam ni ja ko je ovaj ali doci ovdje i ismijavati se je dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije