Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tisnom

The Garden Festival nominiran za najbolji mali europski festival

garden festival
Foto: PR FOTO
1/6
07.10.2014.
u 14:57

The Garden Festival je sjajna mješavima odmora i festivala u jednom, a nominiran je za nagradu European Festival Awards...

The Garden Festival je sjajna mješavima odmora i festivala u jednom, a nominiran je za nagradu European Festival Awards. Događaj koji je inspirirao cijelu glazbenu scenu u Hrvatskoj te postavio put festivalima elektronske glazbe na našoj obali svoje će deseto i posljednje izdanje održati od 1. do 8. srpnja 2015. godine.

Jedan od najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj i otac svih festivala na jadranskoj obali, The Garden Festival koji se održava u Tisnom na lokaciji The Gardenu Tisno, nominiran je za nagradu European Festival Awards, u kategoriji 'Najbolji mali festival'. U tu kategoriju spadaju događaji koji imaju manje od 10 tisuća posjetitelja, razigrani i intimniji festivali, koji imaju ugodnu atmosferu i promoviraju zajedništvo, a ova nagrada slavi one koji vjeruju da je manje ljepše. The Garden Festival, sa svojom mješavinom odmora i festivala u jednom, godinama provlači istomišljenike iz cijelog svijeta, te je i ovogodišnja nominacija potvrda njegovog značaja.

Glasujte za The Garden Festival, u kategoriji za najbolji mali festival, na linku http://eu.festivalawards.com/vote

Glasovati možete do ponedjeljka, 17. listopada, do 17 sati

Nagrada se dodjeljuje prema glasovima žirija, ali većinom festivalske publike iz cijelog svijeta koja odlučuje o nagradi za pojedini festival, bila to ona za najbolji veliki, srednji ili festival male veličine, ili pak najboljeg glavnog izvođača.

The Garden Festival je sjajna mješavima odmora i festivala u jednom, intimni bijeg od svakodnevice i odredište ljudi iz svih dijelova svijeta koji traže zabavu okupanu suncem. Događaj koji je inspirirao cijelu glazbenu scenu u Hrvatskoj te postavio put festivalima elektronske glazbe na našoj obali svoje će deseto i posljednje izdanje održati od 1. do 8. srpnja 2015. godine. Lokacija The Garden Tisno će i dalje biti domaćin cijelog spektra festivala kroz 2015. godinu i nakon toga, privlačeći raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru,  ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, su sve dio jedinstvenog i radosnog iskustva, koje upotpunjuje legendarni klub na otvorenom Barbarella's.

>>6 stvari koje smo naučili u Hrvatskoj: Ovo je Divlji zapad!

>>Počeo Garden festival: Atraktivne djevojke okupirale Tisno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije