Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u rovinju

Tatjana Jurić napokon uhvatila pauzu od posla, pokazala kako uživa na plaži: 'Nije loše'

Tatjana Jurić
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/10
27.09.2021.
u 17:19

Pratiteljima se pohvalila fotografijom s plaže Monte Mulini u Rovinju, a Tatjana je na njoj pozirala na ležaljci u dvodjelnom kupaćem kostimu.

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić (39) napokon je uspjela uhvatiti pauzu od posla. Naime, početkom godine dobila je novi TV angažman i razveselila pratitelje viješću da će je ponovno moći gledati u ulozi voditeljice, a ne samo slušati. Tatjana je tako zasjela na mjesto voditeljice emisije ''Zdravlje na kvadrat'' koju je do tada vodila Anja Alavanja.

Iako voli svoj posao, sigurno je jedva dočekala malo odmora stoga je Rovinju gdje boravi u sklopu Weekend Media Festivala uspjela uhvatiti malo vremena i otići na plažu. Pratiteljima se pohvalila fotografijom s plaže Monte Mulini u Rovinju, a Tatjana je na njoj pozirala na ležaljci u dvodijelnom kupaćem kostimu. Na sebe je samo prebacila ručnik između nogu koje je obgrlila rukama. 

Koliko joj je kombinacija sunca i mora falila vidjelo se i na izrazu lica, kojeg je okrenula prema nebu s laganim osmijehom. 

"Kako da vam kažem, nije loše", napisala je u opisu fotografije.

U komentarima joj se odmah javila pjevačica Nina Badrić koja joj je ostavila emotikon vatre, dajući do znanja da Tatjana na fotografiji izgleda bombastično. 

"Super, uživaj, lijepa ženo", "Ljepotica", "Prelijepa", "Zasluženo", pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Inače, Tatjana je bila jako uzbuđena zbog povratka na televiziju. 

''Jako se veselim ne samo povratku na televiziju već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV prije više od 15 godina i počela raditi. Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono “iza” jest razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju. Snimanja su već krenula, radi se punom parom i jako se veselim druženju s našim gledateljima”, kazala je Jurić za početkom godine za Novu TV.

Emisija se bavi otkrivanjem problema iz područja zdravstva, propitivanjem različitih stručnih mišljenja, donosi savjete i provjerene informacije od stručnjaka i znanstvenika te progovara o pojedincima sa zdravstvenim problemima čije priče mogu biti od pomoći mnogima. Emisija u fokus stavlja razne bolesti, ali i načine liječenja, ima govora i o zdravstvenim ustanovama, a donosi i informacije kako funkcioniraju zdravstveni sustavi u bogatijim i razvijenijim državama. Gledatelji imaju priliku doznati brojne korisne savjete o prehrani, a oni stižu iz prve ruke od nutricionista, sportaša. Emisija ugošćava i osobe iz javnog života koje pokazuju kako vježbaju, pričaju o prehrani, načinu življenja, sportu.

VIDEO>>Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:00 27.09.2021.

Nebitno, nebitna.

BL
bluescreen
17:43 27.09.2021.

Pauza? Od čega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije