Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA TROJE DJECE

Tatjana Dragović skinula se u bikini i pokazala fenomenalnu liniju

Tatjana Dragović
Foto: Instagram
1/5
20.09.2020.
u 14:33

Tatjana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju na plaži poznatog turskog resorta. Pokraj fotografije citirala je i Ruth Bader Ginsburg, ikonu feminizma i heroinu pop kulture

Premda su iza nje dani kada je žarila i palila monim pistama Tatjana Dragović (42) na društvenim mrežama često pokazuje kako i dalje izgleda fenomenalno, a na liniji bi joj mogle pozavidjeti i neke 20 godina mlađe kolegice.

Tatjana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju na plaži poznatog turskog resorta. Pokraj fotografije citirala je i Ruth Bader Ginsburg, ikonu feminizma i heroinu pop kulture.

Foto: Instagram screenshot

- Borite se za stvari do kojih vam je stalo, ali učinite to na način koji će navesti druge da vam se pridruže - citirala ju je Tatjana i dobila gotovo 2000 lajkova i puno komentara pratitelja koji su oduševljeni njenim izgledom. 

Tatjana Dragović
1/10

Podsjetimo, pije 17 godina Tatjana Dragović na svijet je donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Amber Mariju. Tatjana je najstariju kći dobila u braku s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem s kojim ima i četiri godine mlađeg sina Emanuela. Prije šest godina rodila je i kćer Luce, a otac je njen sadašnji partner, maneken i pjevač Vlaho Arbulić. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MI
millla
22:34 20.09.2020.

Uvijek je bila lijepa, uostalom nije bila top model bez vraga.

AT
atlantisind
18:41 20.09.2020.

A koga vise interesuje ova kokos.

DU
Deleted user
07:55 21.09.2020.

Hehehe, kakvo iščuđivanje...pa običeno se sve žene skinu u bikini ili jednodjelni badić kada su ne plaži. I zamislite: to rade čak i muškarci! Ima ih i sa desetoro djece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije