Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Talijanski indie bend The Academy 12. veljače u Klub.u

The Academy
Foto: PR FOTO
03.02.2015.
u 10:39

TACDMY je peteročlani indie band iz talijanske regije Friuli Venezia Giulia koji se oformio 2012. godine i čine ga Alessio, Gianluca, Nicola, Pierpaolo i Vito

U Klub. 12. veljače stiže talijanski indie bend The Academy, kojima će to biti i premijerni nastup u Hrvatskoj.

TACDMY je peteročlani indie band iz talijanske regije Friuli Venezia Giulia koji se oformio 2012. godine i čine ga Alessio, Gianluca, Nicola, Pierpaolo i Vito koji su svoje različite glazbene ukuse pretočili u jedan glazbeni projekt. Cilj im je spojiti različite aspekte glazbe 70ih, disca te francuskog 'novog vala' i post punka u moderno produkcijsko ruho imajući na umu pop element i 'four on the floor' ritam.

Početkom 2013. počela je njihova koncertna aktivnost po talijanskim klubovima te po susjednim državama. Otvorili su dva festivala u Italiji (Etnoblog u Trstu, i Festa d'Estate u Vasconu) te bili support 'Tre Allegri Ragazzi Morti' poznatom alter talijanskom bendu.

U lipnju 2014. izdali su svoj prvi album 'Meaning of dance' kojeg neumorno koncertno promoviraju te već sad najavljuju nastup na ovogodišnjem nacionalnom talijanskom natjecanju bendova na festivalu 'Arezzo Wave' gdje su ušli u finale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije