Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gubitak pamćenja

Svi ga pamtimo kao Malcolma, a on se te uloge i serije uopće ne sjeća

Foto: DPA/Pixsell, PA/Pixsell
1/4
11.10.2017.
u 10:38

Frankie Muniz imao je nekoliko manjih moždanih udara i potres mozga i zbog toga ima problema s pamćenjem

Glumac Frankie Muniz publici je najpoznatiji po ulozi Malcolma u seriji "Malcolm u sredini" koja ga je i proslavila.

Nažalost, glumac se ne sjeća gotovo ničega iz ove serije i to je otkrio ovaj vikend tijekom showa "Ples sa zvijezdama" u kojem je jedan od natjecatelja. Natjecatelji su se trebali  prisjetiti godine ili trenutaka koji su im najviše obilježili život, a 32-godišnji glumac je odgovarajući na pitanje otkrio svoju tužnu priču.

– Svi zasigurno mislite kako su se moje godine za pamćenje dogodile tijekom snimanja serije "Malcolm u sredini", ali prava je istina da se tog razdoblja uopće ne sjećam, kao da to nisam bio ja – rekao je glumac. Naime, tijekom zadnjih pet godina Muniz je pretrpio nekoliko manjih moždanih udara i imao je teži potres glave dok je bio profesionalni vozač utrka i sve to utjecalo je na njegovo pamćenje.

 

– Mama mi priča o izletima na koje sam išao kao dječak, što sam radio i kakav sam bio – ispričao je za People glumac. Puno mu pomaže i djevojka Paige  koja u dnevnik zapisuje kako su proveli dane pa Frankie tako ima podsjetnik u dnevniku na ono što je zaboravio. 

1/8

Komentara 2

LI
liliZG
11:01 11.10.2017.

e to je prava tragedija, kao da živi u filmu,... mislim da bi mene izludilo da se ujutro probudim i nemam pojma što se dogodilo prije godinu dvije, ili što sam jela prethodni dan, .. stvarno frustrirajuće.

Avatar Papatest
Papatest
17:01 11.10.2017.

On je jadan kak i naš Modrić,jedva da se je sjetio tko je Mamić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije