Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odrasli su

Sjećate se najmlađih glumaca 'Moderne obitelji', evo kako sada izgledaju

Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell
1/11
19.09.2017.
u 10:54

Fizički su se dosta promijenili tijekom osam godina snimanja, neki su izdali knjige, a neki koriste svaku priliku kako bi se pojavili u medijima.

Serija "Moderna obitelj" počela se prikazivati 2009. godine i najmlađi članovi glumačke postave odrastali su na setu.

Neki od glumaca dio serije postali su još kao četverogodišnjaci, poput glumice Aubrey Anderson-Emmons koja u seriji igra  Lily Tucker-Pritchett.

Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell

Jedanaest godina su imali Ariel Winter, Nolan Gould i Rico Rodriguez kada su počeli glumiti u ovaj hvaljenoj humorističnoj seriji, a Sarah Hyland je imala 19 godina. 

Tijekom osam godina snimanja serije ovu glumci su odrasli, promijenili se fizički i uživaju veći zvjezdani status od starijih glumaca iz serije. 

Najviše se možda piše o Ariel Winter koja u zadnjih godinu dana igra na kartu seksepila i svaku prigodu koristi kako bi se pohvalila svojim oblinama.

Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell

Nolan je od treće godine u showbizznisu, ali za razliku od Ariel ne voli se previše medijski eksponirati, a po snimljenoj epizodi "Moderne obitelji" zarađuje 70 tisuća dolara.

Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell

Rico Rodriguez u seriji glumi štrebera Mannyja, a prije pet godina izdao je knjigu životnih savjeta.

 

Komentara 12

LK
Lkslw
13:16 19.09.2017.

Super kaj se serija jos snima i svi znamo kak izgledaju danas :/

LU
lunar777
11:35 19.09.2017.

Ne gledam serije koje promoviraju rodnu ideologiju, doduše u zadnje vrijeme je teško pronaći nešto gdje nema takve propagande, čak sada i u crtanim filmovima za djecu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije