Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI PAR

Supruga Sergija Ramosa otkrila tajne iz njihovog odnosa, a sad je podijelila lijepu novost

Foto: Pilar Rubio/Instagram
1/11
21.04.2024.
u 16:10

Novinarka Pilar Rubio u sretnom je braku s osam godina mlađim nogometašem. Iako se o njihovom privatnom životu malo zna, ranije je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otkrila što se događa unutar njihova četiri zida, a sad je predstavila svoj najnoviji poslovni pothvat.

Novinarka Pilar Rubio (46) u javnosti je najpoznatija kao supruga bivšeg nogometaša Real Madrida Sergija Ramosa. Uz karijeru u medijima i brak s osam godina starijim partnerom, Španjolka pažnju plijeni atraktivnim izgledom, koji je povezan s njenim najnovijim poduzetničkim pothvatom. Naime, lijepa Pilar predstavila je novu kolekciju kupaćih kostima.

Novost je objavila na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati više od 11 milijuna ljudi. U najnovijem videu Rubio na plastičnim modelima prezentira komade iz novog asortimana odjeće za plažu. U opisu je napisala: - Moja peta kolekcija za Selmark donje rublje je već spremna. Osjećam posebno uzbuđenje dok vas pozivam da mi se pridružite na nezaboravnom putovanju kroz najčarobnije kutke planeta, tijekom kojeg sam u posjetu kultnim i rajskim otocima dobila inspiraciju za ove kreacije. Najljepše mjesto za život ovaj je svijet - stoji pokraj videa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

U komentarima na video dobila je brojne komplimente: - "Ovo je najljepša žena u Španjolskoj i svatko tko tvrdi drugačije laže", Uvijek predivna. Moj san je upoznati te jednog dana. Time bi si ostvarila još jednu želju", "Zadržala bih plavu haljinu s žutim cvjetovima koju nosiš u videu, a zadnji komad iz nove kolekcije izgleda predivno" - javili su se brojni obožavatelji.

GALERIJA: Prepoznajete li ovu pjevačicu i dizajnericu na fotografiji? Slavi 50. rođendan

1/13

Rubio i Ramos upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012., a veza je potvrđena na ceremoniji dodjele Zlatne lopte iste godine. Iako su godinama bili u vezi, par se vjenčao tek 2019. Sudbonosno da izgovorili su na raskošnom vjenčanju u Sevilli, kojemu su prisustvovala ugledna imena iz svijeta nogometa, uključujući i hrvatske nogometaše Luku Modrića i Matea Kovačića. 

Ramos i Pilar zajedno imaju četiri sina, Prvom sinu rođenom 2014. nadjenuli su ime Sergio, po poznatom ocu. Godinu dana kasnije stigao je Marco, a Alejandro je rođen 2018. godine. Četvrti i najmlađi sinčić Maximo na svijet je stigao 2020. godine. 

Osim broja djece, o njihovom privatnom životu malo toga se zna. Ipak, zanosna brineta je u sklopu gostovanja u emisiji 'La Resistencia', koju vodi kontroverzni David Broncan, odlučila otkriti neke od zanimljivih pikanterija iz privatnog života. Na pitanje koliko puta tjedno vodi ljubav sa svojim suprugom odgovorila je:

VEZANI ČLANCI:

 

- Svaki dan! Ponekad i po nekoliko puta dnevno. Naravno, kada nisam u Madridu na snimanju emisije. Danas, na primjer, zahvaljujući tebi, ne mogu. To je poput treninga, gubimo kalorije dok to radimo - na što je voditelj šaljivo konstatirao kako nije čudno što imaju toliko potomaka. 

Podsjetimo, glamurozna zabava povodom vjenčanja nogometaša i novinarke imala je svoju mračnu stranu. Naime, organizatori vjenčanja prema osoblju su se odnosili poput goniča robova, a informaciju je novinarima te emisije potvrdila žena čiji je identitet ostao nepoznat javnosti. Razlog tome je ugovor koji je bila prisiljena potpisati s organizatorima, a u kojem je navedeno da će biti kažnjena sa stotinu tisuća eura ako otkrije bilo kakve detalje s vjenčanja.

- Odnosili su se prema meni kao prema psu, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru, i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo puno sati radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju - navela je ta žena, koje je radila za satnicu od deset eura i dodala kako ne krivi Pilar i Ramosa jer je uvjerena da nisu znali što se događa iza kulisa.

VIDEO: Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu i priznao: 'Prevareni muž zadnji sazna'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije