Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji zadivljeni

Supruga našeg reprezentativca pohvalila se romantičnom gestom od stotine crvenih ruža

Marcelo i Silvija Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
1/9
13.09.2021.
u 12:42

Silvija je poizirala s djecom pokraj slatkog natpisa "Volim te ljubavi", napisanom od kutija u kojima su stotine bijelih i crvenih ruža.

Silvija Brozović, supruga našeg reprezentativca Marcela Brozovića, s pratiteljima na Instagramu podijelila je romantičnu fotografiju nastalu u kući. Naime, Silvija je poizirala s djecom pokraj slatkog natpisa "Volim te ljubavi", napisanom od kutija u kojima su stotine bijelih i crvenih ruža. 

Foto: Instagram

Samozatajna supruga igrača milanskog Intera nije otkrila koji je povod za ovu gestu niti je li ovo iznenađenje Marcelo pripremio za nju ili ona za njega.

Pratitelji su se oduševili natpisom i romantičnom gestom.

"Predivno", pisali su joj u komentarima, a brojni su ostavljali emotikone crvenih ruža i srca. 

Podsjetimo, Silvija je bila studentica biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu kada su se ona i Marcelo zaljubili, a nakon što su vezu okrunili brakom 2016. godine na svijet je ubrzo stigla i njihova kći Aurora. Potom su krajem 2019. godine dobili i sina Rafaela. 

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Komentara 1

PS
popevke sAm slagal
13:56 13.09.2021.

Lijep sklad dok ne servisira Nives.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije