Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda sjajno

Supruga Duje Ćalete-Cara pohvalila se linijom samo tri mjeseca nakon poroda: Tako prirodna

Foto: Instagram
1/10
01.12.2021.
u 22:15

Zgodna Adriana nedavno je također oduševila fotografijom na kojoj je nosila čipkasti grudnjak ispod sakoa, a pratitelji su već tada bili u čudu kako je u tako kratkom roku uspjela vratiti figuru kakvu je imala prije trudnoće.

Supruga našeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara (25), Adriana (30) na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj je pozirala u kratkom topiću koji je otkrio njezin utegnuti trbuh i nikada bujniji dekolte samo tri mjeseca nakon poroda.

"Zgodnice", "Tako prirodna", pisali su joj pratitelji dok su drugi ostavili emotikone vatrice kojima su htjeli poručiti kako izgleda odlično.

Zgodna Adriana nedavno je također oduševila fotografijom na kojoj je nosila čipkasti grudnjak ispod sakoa, a pratitelji su već tada bili u čudu kako je u tako kratkom roku uspjela vratiti figuru kakvu je imala prije trudnoće

Podsjetimo, Adriana i Duje postali su roditelji malenog Maura krajem kolovoza, a krajem svibnja vjenčali su se u Dubrovniku u krugu najuže obitelji i prijatelja. Nedavno je Adriana pratitelje oduševila sobom koju su uredili za sinčića, a fotografije je također podijelila na društvenim mrežama. Na zidovima su tapete s crtežima životinja, dok su na podu bijeli tepisi i velika noćna svjetiljka u obliku zeca. Bijeli dječji krevetić ima i mali baldahin, a posebno se ističe i velika plišana žirafa. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:24 02.12.2021.

Ko je ta? Pohvalila se linijom! Bože, koja vijest. Valjda se opet previše troši. To je vijest za časopis "Vino i voda".

FE
ferreyra
01:07 02.12.2021.

E sad će se lakše spavati

NE
nemanatrag
06:59 02.12.2021.

Sjajne vijesti iz plićaka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije