Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO CVIJETA

Supruga Dinamovog nogometaša: 'Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne'

Leyla Hajrović
Foto: Instagram
1/8
07.12.2020.
u 17:40

-  Tko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali, meni su roditelji sve omogućili - od privatne škole pa nadalje. Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija, kazala je Leyla

Dok Dinamovom nogometašu Izetu Hajroviću ove sezone ne cjetaju ruže, budući da je za prvu momčad odigrao tek nekoliko utakmica, njegova supruga Leyla zadovoljna je poslom. Kako je kazala za Avaz, za nju je ovo dosad najbolja godina.

- Pokazalo se sada, pogotovo u vrijeme pandemije, koliko je moj Instagram profil koristan. Pokrenula sam akciju za djecu u BiH, želimo ih obradovati paketićima za novogodišnje praznike. Dva-tri dana nakon moje objave toliko se ljudi javilo i uplaćivali su novac iz cijelog svijeta. Skupili smo 16.000 KM (61500 kuna) i lijepo je da vidim da moj Instagram ne služi samo, kao što neki mediji vole predstaviti, da pokažem svoje skupe krpice, već da se time ljudima može pomoći, rekla je Leyla i dodala kako ljudima na Balkanu i dalje nije jasno kako Instagram može biti posao. Zbog toga se i ne uklapa u stereotipovima o ženama nogometaša. 

Leyla Hajrović
1/6

-  Tko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali, meni su roditelji sve omogućili - od privatne škole pa nadalje. Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Zürichu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još ljepše, jer smo zajedno sve stvorili, rekla je Leyla.

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

JA
JanezIQ45
09:12 08.12.2020.

Zena je izuzetno pristojna i kulturna! On isto tako! Predrasude su gadna stvar

GA
GandalfovBrat
17:47 07.12.2020.

i jedno i drugo prave "bošnjačke" face... turske, muslimanske, bosanske ili kako se već odlučili zvati ove godine

ZI
zidov
18:50 07.12.2020.

Glupost mi je to komentirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije