Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA ŽIVOT

Nakon što je skinula 44 kilograma u ŽNV-u, Petra otkrila planove: 'Želim se zaljubiti'

Petra Čorbić
Foto: RTL
1/6
07.12.2020.
u 13:46

U show je ušla sa 144,3, a sada ima 102 kilograma. Smršavjela je 44,2 kilograma, postotak je 29,3 izgubljene tjelesne mase

Karlovčanka Petra Čorbić (35) nije osvojila ni glavnu ni utješnu nagradu u finalu "Života na vagi", no oduševila je gledatelje transformacijom. Kazala je kako će i nakon showa nastaviiti raditi na sebi.

– Zato sam se i prijavila u ovoj show jer ovo nije samo nekakva prolazna faza, ovo je kompletna transformacija cijelog mog života. Nakon što dođem do željene težine, želim definirati obrise tijela i mišića. Mnogo lakše mi je pogledati se u ogledalo. Puno sam zadovoljnija sobom i osjećam se ugodnije u svom tijelu. Ponosna sam što sam došla takoreći do samog kraja showa, a mislila sam da neću ni tjedan dana izdržati – rekla je Petra za RTL.

Petra Čorbić
1/29

U show je ušla sa 144,3, a sada ima 102 kilograma. Smršavjela je 44,2 kilograma, postotak je 29,3 izgubljene tjelesne mase. 

Dodala je kako se nastavila družiti s nekim sudionicima showa koji su joj i dalje velika potpora. 

– I sad mi je obitelj najveća potpora. Mama se čak prebacila na moju prehranu, jede što ja skuham – kazala je Petra i dodala kako su joj se najviše razveselili kućni ljubimci. 

– Kad sam prošla kroz ulazna vrata, počeli su lajati i skakati po meni, to mi je bilo jako, jako emotivno – rekla je Petra i dodala koji su joj daljnji planovi.

– Skinuti još 20 kg. Zaljubiti se. Vidjeti svijeta.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ANNY
14:37 07.12.2020.

Petra mi je bila doista naj "faca". Drago mi je da je sretna i zadovoljna.

VI
vidum
18:12 07.12.2020.

Pametno je skidati kilažu. Vrijeme je kolinja, mogao bi se netko i zabuniti.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:52 07.12.2020.

Nakon što je skinula 44 kilograma u ŽNV prava hrvatica Petra otkrila planove da uz Boga I domoljublje nađe pravog srbskog ulagača i sponzora nalik nacionalnoj divi pravoj hrvatici Severini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije