Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENI KVIZ

Superpotjera nije ukinuta, saznali smo kada opet starta s emitiranjem

Foto: HRT
1/9
14.02.2024.
u 10:58

Superpotjera (u izvorniku: Beat the Chasers) licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja u kojem natjecatelj najprije osigurava potencijalni novčani iznos u samostalnoj igri odgovaranja na pitanja s višestrukim izborom

Najgledanija HTV-ova emisija u mjesecima kad se emitirala bila je Superpotjera, pokazuju to podaci istraživanja Agencije za elektroničke medije koje provodi AdScanner. Krajem godine lovci iz Superpotjere i voditelj Joško Lokas otišli su na kratku pauzu ali prijave za ovaj kviz i dalje su otvorene, a građani, kojima je ova emisija omiljena nedjeljna večernja razbibriga, s, u prosjeku više od 600 tisuća gledatelja po emisiji, sve glasnije propitkuju, na društvenim mrežama i forumima, je li otkazana?

Vođeni tim tragom upitali smo HRT što se događa s popularnim kvizom? - Programska je odluka bila da se Superpotjeru emitira dvaput godišnje - najprije u rano proljeće (od kraja ožujka do kraja svibnja - otprilike 8-10 epizoda) i dalje s početkom jesenske sheme (u terminu od kraja rujna/početka listopada pa sve do kraja kalendarske godine - otprilike 12-14 epizoda) - odgovaraju iz Komunikacija HRT-a te dodaju:

VEZANI ČLANCI

-Tako je bilo prošle godine, a tako će biti i ove: prve emisije druge sezone Superpotjere snimaju se početkom ožujka i prva se emisija druge sezone emitira u nedjelju 17.03. 2024. - poručuju. Napravili su i usporedbu s britanskim originalom za koji kažu da se ne snimi u više od 10 emisija po sezoni i koje se potom emitiraju nekoliko uzastopnih dana. 

U ovom novom formatu kviza natjecatelji igraju protiv petero "lovaca" - Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepe, Deana Kotige i Svena Marcelića - gledateljima već dobro poznatih iz popularnog kviza Potjera. Superpotjera (u izvorniku: Beat the Chasers) licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja u kojem natjecatelj najprije osigurava potencijalni novčani iznos u samostalnoj igri odgovaranja na pitanja s višestrukim izborom. Pod uvjetom da tijekom spomenute samostalne igre uspije osigurati određeni novčani iznos, nastavlja s natjecanjem u kojem ima priliku osvojiti novčanu nagradu igrajući protiv dva, tri, četiri ili svih pet lovaca.

VIDEO Sjećate se Violete i Nikše iz BB-a koji su u sretnom braku 12 godina: Ne sramimo se ničega

 

Komentara 4

MM
MMarko657
12:23 14.02.2024.

Meni je format kviza izvrstan, pitanja su odlična, ali Lokas mi sve pokvari svojim prenemaganjem i stalnom samopromocijom.

ŠT
ŠtoReći
19:35 14.02.2024.

Neka ste vi ubacili danijelu dovoljno da se odviknem i ovog kviza . Volim kviz ,al koliko puta je Joško ukrao par sekundi natjecateljima koje su im nedostajale ...sramotno

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:56 14.02.2024.

Loš kviz. Treba ga ukinuti. Za razliku od Potjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije