Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivan potez

Štulić iznenada ugasio YouTube kanal samo nekoliko dana nakon što je na njemu objavio novi album

Foto: Screenshot
1/6
04.09.2022.
u 11:20

Neočekivana objava albuma prije nekoliko dana oduševila je Štulićeve pratitelje koji svoje oduševljenje nisu krili u komentarima. "Nikada ne bih rekao da ću u 2022. jednu večer ležati i slušati album Johnnyja", "Bravo kralju naš, dugo smo ovo čekali", "Ako ništa makar ovako živiš među nama", pisali su mu u komentarima.

Samo nekoliko dana nakon što je Branimir Johnny Štulić (69), glazbenik i bivši frontmen grupe Azra, iznenadio obožavatelje objavom novog albuma 'Kavern' uslijedio je i novo, za njegove brojne štovatelje neugodno iznenađenje. Naime, Štulić je ugasio svoj YouTube kanal koji se više ne može pronaći na toj platformi, baš kao i novi album koji se sastojao od čak 42 pjesme.

"Videozapis nije dostupan jer je učitavač zatvorio svoj račun usluge YouTube", stoji u poruci koja se javlja nakon što se klikne na poveznicu novog albuma 'Kavern'.

Foto: Youtube/Screenshot

Inače, 'kavern' znači špilja ili pećina i predstavlja povratak korijenima odnosno izvornim vrijednostima, a na albumu su bile uglavnom do sada neobjavljene pjesme Johnnyja Štulića.  

Neočekivana objava albuma prije nekoliko dana oduševila je Štulićeve pratitelje koji svoje oduševljenje nisu krili u komentarima. "Nikada ne bih rekao da ću u 2022. jednu večer ležati i slušati album Johnnyja", "Bravo kralju naš, dugo smo ovo čekali", "Ako ništa makar ovako živiš među nama", pisali su mu u komentarima. 

Jedan od pratitelja Štuliću je tada iznio i zanimljiv prijedlog. "Zadužio si nas umjetnošću, bezvremenskim stvarima tako da što god napraviš vjerovat ćemo i slušati, tražiti nešto u tome...Samo šibaj i ne prestaj. Fali danas muzike i karizme, a zbog mladih, a ne zbog ovih koji su te razočarali (političari,lažni prijatelji i slično) trebao bi doći i napraviti koncerte po bivšoj Jugi ili baš suprotno, na neutralnom tlu. A i zbog sebe, što ti ne bi imao i financijsku korist od svega", poručio mu je.  Podsjetimo, prije 'Kaverne' Štulić je posljednji album objavio na Silvestrovo 2021. godine, naziva 'Splet'. - Hvala ti, već sam dugo bio tužan što nema nove glazbe kvalitetnih autora - bio jedan od mnogih komentara koji su mu tada uputili obožavatelji.

Podsjetimo, Štulić već desetljećima živi u nizozemskom gradiću Houtenu sa suprugom Josephinom Grundmeiyer, tajnicom gradskog liječnika, zaduženom za zdravstveno osiguranje pacijenata. Frontmen 'Azre' rođen je u Skoplju 11. travnja 1953., otac Ivan, potpukovnik u tenkovskim jedinicama, bio je porijeklom iz Nina, kao i majka Slavka koja je preminula u svibnju 2019. godine.  Kad je imao godinu dana, Branimir je dobio sestru Branku. Štulićevi se kasnije sele u selo Cvetkoviće, iščekujući završetak vojnih stanova u Jastrebarskom. Tu je mali Branimir išao u osnovnu školu, a ljetne je mjesec provodio u Ninu, u kući djeda Frane, a kasnije u novoj kući koju je otac sagradio tik do mora.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom

Komentara 4

LI
lipa75
12:21 04.09.2022.

Kako se ono kaže - sve za svoje vrijeme. Ono što je Štulić objavio prije godinu dana je apsolutno smeće. A vjerujem kada bi i održao koncert da bi s njegove strane svirači bio loš Hvaljenje njegovih zadnjih YouTube objavaa je isto kao i uvjeravanje da je Golf 2 najbolji auto.

DU
Deleted user
11:47 04.09.2022.

Ponovno dnevna doza

ZU
Zujim
13:31 04.09.2022.

Dzoni je legenda i kralj, sto god ucinio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije