Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašli iz okvira

Strastven i energičan zvuk stvorila je Vatra u akustičnom izdanju u Lisinskom

Vatra u Lisinskom
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
30.10.2016.
u 10:39

Ivan Dečak i njegova Vatra sinoć su pokazali sasvim drukčije ruho svojih hitova i izazvali oduševljenje kod publike

Snažan, emotivan, strastven i energičan, najbolji je opis za sinoćnji akustični koncert grupe Vatra u Lisinskom. Iako su mnogi bili skeptični kako će zvučati Vatra u ovakvom izdanju, Ivan Dečak i njegov bend odlučno i hrabro su izašli iz okvira na koje su navikli publiku i nisu nimalo pogriješili.

Odličnim aranžmanima svojim hitovima poput "Tanga", "Gorim" i "Vrati se" dali su sasvim novo ruho na koje je publika odlično reagirala. Ivan Dečak nekoliko dana prije koncerta priznao je da ima leptiriće u trbuhu zbog ovog nastupa, jer Lisinski nije mjesto na kojem bendovi poput njegovog često sviraju.

- Ludi kakvi jesmo, prihvatili smo opciju da sviramo akustično. Pružili su nam izbor i da sviramo standardno, ali kad smo već tamo, potrudili smo se napraviti nešto drukčije - rekao je i zbilja pokazao sinoć da je ovaj koncert bio nešto sasvim drukčije, a dio te atmosfere i energije možete vidjeti u videu. 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:20 31.10.2016.

potpuno nezanimljiv bend kojeg se par godina forsira po svim medijima kao onomad jelenu rozgu - nikakve supstance, same ziheraske rime, muzika slabasni nepjevni pop, tipican konfekcijski uradak u losoj izvedbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije