Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
par nije potvrdio

Strani mediji tvrde: Samo tri tjedna nakon vjenčanja Jennifer i Ben Affleck odlučili su se razdvojiti

Foto: Profimedia
1/11
09.08.2022.
u 18:19

Oni navodno vjeruju da će im ovaj potez dugoročno koristiti, te pomoći održati vezu. Odluku su, tvrde mediji donijeli kako se čarolija između njih ne bi izgubila. Žele se distancirati kako bi si više nedostajali.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez(53) i glumac Ben Affleck(49) vjenčali su se prije samo tri tjedna, no već su se odlučili razdvojiti. Naime, kako tvrde strani mediji. bračni par nakon medenog mjeseca želi neko vrijeme provesti odvojeno, te se posvetiti svojim karijerama. 
Oni navodno vjeruju da će im ovaj potez dugoročno koristiti, te pomoći održati vezu. Odluku su, tvrde mediji donijeli kako se čarolija između njih ne bi izgubila. Žele se distancirati kako bi si više nedostajali.

"Uvijek razgovaraju, šalju poruke, čuju se Facetimeom kad su razdvojeni i rade. A vrijeme razdvojenosti čini ponovni susret puno boljim. Jennifer voli to što zna da će njezin suprug biti uz nju bez obzira na sve. Biti razdvojeni tako brzo nakon vjenčanja nije idealno. Ali znaju da imaju cijeli život pred sobom i uživaju u svakoj minuti putovanja", stoji u izjavi izvora navodno bliskog paru.

Ni Ben ni Jennifer nisu potvrdili ove navode. 

Inače, pjevačica i glumac  vjenčali su se u Las Vegasu, nakon što je slavni par obnovio svoju romansu nakon gotovo 20 godina. Zaručili su se u travnju ove godine, a nedavno su konačno i izrekli sudbonosno 'da'.

- Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo je i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi - napisala je Jennifer nakon vjenčanja i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima. Jennifer je također uzela i suprugovo prezime pa u zapisniku okruga Clark stoji da je ova planetarno popularna zvijezda sada ‘Jennifer Affleck‘.

Podsjetimo, početkom 2000-ih Jen i Ben bili su par o kojem se najviše pričalo u svijetu slavnih, s njegovim i njezinim luksuznim automobilima i velikim 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim zaručničkim prstenom za Lopez. No zaruke su 2003. iznenada prekinuli i razišli se nekoliko mjeseci kasnije.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Komentara 10

Avatar southman
southman
21:34 09.08.2022.

On je pijanac a ona opsjeduta svojom gu.icom. Nula bodova.

DU
Deleted user
21:35 09.08.2022.

Koji cirkus.....

OP
Ocvali pupoljak
20:54 09.08.2022.

od ove svi bježe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije