Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjiva j.lo

Što se događa? Tvrdi da nije raskinula zaruke, ali ni na najnovijim fotkama nema prsten koji vrijedi 11.5 mil. kuna

Foto: Instagram/Široki/Hercegovina.info
1/7
11.04.2021.
u 20:00

Jennifer se fotkala na setu novog filma 'Shotgun Wedding', no iako je imala gomilu nakita na sebi - prstena, koji vrijedi 11 i pol milijuna kuna.

Iako su pjevačica Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez opovrgnuli glasine da su raskinuli zaruke, Lopez se ponovno u javnosti pojavila bez prstena. Jennifer se fotkala na setu novog filma 'Shotgun Wedding', no iako je imala gomilu nakita na sebi - prstena, koji vrijedi 11 i pol milijuna kuna. 

Ova 51-godišnjakinja objavila je nekoliko fotografija na kojima je sjedila na stepenicama, odjevena u ležernu kombinaciju, trenirku i crop - top, te joj se nazirao trbuh, a uz objavu je samo kratko napisala: Ostanite smireni i radite za vikend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Lopez i Rodriguez (45) postali su par prije gotovo četiri godine i upravo su prošle godine kupili kuću u Miamiju vrijednu 40 milijuna dolara. 

"Imaju teško razdoblje, ali nisu prekinuli", rekao je nedavno izvor blizak paru za strane medije. "Ona radi u Dominikanskoj Republici, a on u Miamiju, pa se teško uspijevaju vidjeti", dodao je izvor. Kasnije su slično potvrdili pjevačica i bivši sportaš. " Sva su izvješća netočna. Radimo na nekim stvarima", rekli su u zajedničkoj izjavi.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije