Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj je shrvana

Zvijezda Big Brothera preminula je dan nakon izlaska iz bolnice, godinama se borila s anoreksijom

Foto: Instagram
1/6
11.04.2021.
u 12:06

Nikki Graham sudjelovala je u dvije sezona showa Big Brother i preminula je u 38. godini.

Nikki Graham, bivša sudionica Big Brothera preminula je u 30. godini samo mjesec dana nakon što su njezini prijatelji pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi joj pomogli u borbi s anoreksijom. U ožujku je Nikkina majka tvrdila da se dugogodišnja bitka njezine kćeri s anoreksijom pogoršala i zbog pandemije koronavirusa. Kako piše Daily Mail Nikki su iz bolnice u Devonu pustili dan prije njezine smrti.

Od svoje osme godine borila se s poremećajem u prehrani i nedavno se prijavila u privatnu kliniku kako bi liječila svoj poremećaj prehrane. Prijatelji su uspjeli prikupiti više od 69.000 funti od pokretanja stranice GoFundMe 10. ožujka i taj novac je bio nužan za njezino liječenje jer obitelj više nije imala financijske mogućnosti pomoći joj. Nikkinu smrt u subotu je na društvenim mrežama potvrdio njezin prijatelj Leon Dee.

- S velikom tugom moramo vas obavijestiti da je naša draga prijateljica Nikki preminula u ranim jutarnjim satima u petak 9. travnja.
Srce nam je slomljeno što je tak dragocjena osoba preminula tako mlada. Nikki nije samo dirnula živote milijuna ljudi, već i svojih prijatelja i obitelji koji će joj neizmjerno nedostajati. - napisao je i dodao kako će sredstva koja su prikupljena za pomoć Nikki biti proslijeđena nekoj od organizacija koje pomažu oboljelima od anoreksije.

Nikki se pojavila u sedmoj sezoni Big Brothera 2006. godine, au show se vratila opet 2010. godine u sezoni Ultimate Big Brother. U ovom realityju ostala je upamćena po svojim brojnim ispadima i deranju i izbačena je iz Big Brothera 58. dan sudjelovanja ali kasnije su je ostali natjecatelji vratili u show. 

VIDEO Ljubavna priča princa Philipa i kraljice Elizabete

 

Ključne riječi

Komentara 5

FR
froddo77
16:29 11.04.2021.

Rest in peace Nikki 🤍🕯 Ako imate ovakve probleme, nemojte se ustručavati potražiti pomoć. Iako je borba teška, uvijek postoji netko tko će dati 200 % kako bi pomogao osobama koje imaju poremećaj u prehrani i druge probleme. Adresa za pomoć je puno. Okolina treba reagirati i poticati oboljele osobe a ne šutjeti o problemima. Za zdravije i bolje društvo-pomozite onima kojima je pomoć potrebna.

Avatar Golum
Golum
12:15 11.04.2021.

Po cemu bi ova vijest trebala biti nama zanimljiva?

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
13:46 11.04.2021.

Ej. Kad vidim riječ SHRVAN smuci mi se! Odjednom svi su shrvani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije