Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRUŽIO PODRŠKU

Stipe Mesić pozirao pokraj kćeri koju rijetko viđamo, a za to je imao poseban razlog

Stipe Mesić govorio  na panelu  11. Sarajevo Business Foruma
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
26.04.2023.
u 19:05

Hanka Paldum objavila je fotografiju s otvaranja izložbe 'Sav taj jazz' autorice Saše Mesić. Izložbu je u Sarajevu otvorio njen otac Stipe

Bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić (88) u Sarajevu je otvorio izložbu "Sav taj jazz", čija je autorica njegova kći Saša Mesić. Izložbu naše slikarice nije propustila ni legenda bosanskohercegovačke glazbene scene Hanka Paldum (66), koja je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu.

- Danas je u galeriji Hanikahu Gazi Husrev-begove Medrese u Sarajevu, koja odiše posebnom duhovnošću, svekolikih mistika, izložbu slika “Sav taj jazz” hrvatske slikarice Saše Mesić, otvorio je njen otac Stjepan Mesić, dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine! Izložba će biti otvorena do 09.05. Preporučila bih svima, koji žele uživati u živopisnim bojama Sašinih slika, koje nas vode u nestvarnu maštu i vraćaju nas iz ovog sivila na stazu obasjanu suncem i vedrinom, da posjete ovu izložbu - napisala je Hanka pokraj zajedničke fotografije. 

Saša je inače Stipina mlađa kći, uz nju ima i kćer Dunju, a dobio ih je u braku sa svojom suprugom Milkom Mesić.

Inače, Hanka Paldum redovito na društvenim mrežama objavljuje detalje iz privatnog života, ali i zanimljivosti o svojim pjesmama. Tako je nedavno na Facebooku objavila video snimljen u gradskom autobusu u Beogradu na kojem se vidi kako svi pjevaju njen veliki hit "Voljela sam voljela". 

- U Beogradu u gradskom busu dernek uz moju pjesmu 'Voljela sam voljela. Muzika ne poznaje granice - napisala je pjevačica. 
"Hoćemo veliki koncert u Beogradu!", "Do refrena se nekako i drže, ali onda nema više suzdržavanja", "Bravooo samo neka je veselo", "Tako je", samo su neki od komentara.

VIDEO: Miša Grof opet napada Pišek: 'Nije se pojavila na groblju niti jednom od Vidojevog sprovoda'

 

Ključne riječi

Komentara 23

JE
Jegermeister
20:28 26.04.2023.

Hrvatska država je u posjedu dokumenata za lažno svjedočenje Mesića u Haagu protiv države Hrvatske i hrvatskih građana. Australski Hrvati potražuju 2,5 miliona dolara koje je Mesić prikupio od njih i zatajio odnosno ukrao. Čekamo rasplet situacije.

Avatar Mario1000
Mario1000
20:09 26.04.2023.

Matori izdajnički prdinja ,zlo

LE
lector2corrector
20:29 26.04.2023.

njen ili njezin? A na kojoj strani stoji Saša, a na kojoj Hanka Kafanka? Čija je perika ljepša? Dajte nam autentične 'vesti', a ne 'kopipejstvovane'. Danke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije