Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova suradnja

Stavros, Grdi i Pejaković u društvu atraktivnih Mrazica zapjevali o Božiću

Foto: Promo
1/4
11.12.2019.
u 21:56

Snažnu poruku pjesme sjajno su utkali u prigodne blagdanske kadrove u kojima im pomažu i atraktivne plesačice. S njima trojicom, uvijek, kažu, mora biti veselo i zabavno. To je njihov zaštitni znak.

Trojica velikih zabavljača domaće estrade ponovno su zajedno u novoj pjesmi kao Tri mušketira. Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros upravo su objavili dirljivi video spot "Na Božić mislim ja" u kojem emotivnim tekstom poručuju kako se Božić slavi prvenstveno srcem.

Snažnu poruku pjesme sjajno su utkali u prigodne blagdanske kadrove u kojima im pomažu i atraktivne plesačice. S njima trojicom, uvijek, kažu, mora biti veselo i zabavno. To je njihov zaštitni znak.   

- Blagdan Kristova rođenja slavimo ljubavlju prema ženi, djeci, obitelji, prijateljima, kolegama... A mi ga kao zabavljači slavimo i sa pjesmom na usnama s našom publikom. U prosincu su mi koncerti najdraži jer cijela ta božićna energija potpuno me ispuni. I ljudi koji dolaze na naše koncerte posebno su veseli, a onda je na nama kao glazbenicima da im opravdamo to povjerenje, kaže Jasmin Stavros čije je ponašanje uoči snimanja novog spota neizmjerno zabavljalo i nasmijavalo njegove kolege. Poznat kao veliki esteta u oblačenju, za ovako poseban spot Stavros je od krojača iz Venecije naručio ručno rađeni smoking, a kako je isti kasnio nekoliko dana dva puta se odgađalo već dogovoreno snimanje jer popularni Staki ništa drugo nije želio obući.

- Deset godina nisam obukao smoking za ovako važnu prigodu i ništa osim savršenstva ne želim na sebi. Neka se vidi da ja najbolje izgledam, bocnuo je Stavros svoje kolege i prijatelje.

Mladen Grdović nije imao takvih problema. Njemu je smoking za snimanje odabrala njegova supruga Brankica.
- Strogo vodim računa oko težine, držim dijetu i rekla mi je žena da sam se udebljao točno dvije kile i sedamdeset. (smijeh) Zato sam se namučio s remenom i morao sam obećati Brankici da do Nove godine idem na strogu dijetu. Samo riba na lešo i mineralna, istaknuo je Grdović znakovito namignuvši.

Treći mušketir raskošna glasa Zlatko Pejaković  svojim prijateljima i kolegama kao i dečkima iz benda pripremio je na snimanju poklone kojima su se posebno obradovali. Iz svoje prebogate arhive tijekom desetljeća karijere odabrao je najzbavnije i najsmješnije slike sa svakih ponaosob i to im je uramio, a svakom je posvetio i posebnu blagdansku poruku.
- Stavrosu želim da nastupa ovako energično još 20 godina i da se manje živcira svakodnevnim problemima, a Grdoviću ću platiti sedmodnevni odmor u Međugorju bez mobitela i televizije.

Nova pjesma Tri mušketira "Na Božić mislim ja" dolazi iz provjerene glazbene radionice hitmejkera Nene Ninčevića i njihovog producenta Ljube Šeperića koji je i zaslužan za njihove mega uspješne karijere u sedmom desetljeću života.  
Tijekom božićnih blagdana sva trojica popularnih zabavljača nastupat će dan za danom, a uoči Božića sva trojica nastupit će zajedno na velikom koncertu Tri mušketira u Čakovcu.

Foto: Arena Hospitality Group

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
08:56 12.12.2019.

sve mogu razumjeti, al ne kuzim kaj Pejakovic uopce radi s njima, poghotovo sa tim Stavrosom! pa Zlatko je gosdpon covjek!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije