Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Clubbing

Stand up Marka Dejanovića ove subote u Studiju smijeha

Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa
12. listopada 2017. u 15:11 1 komentara 97 prikaza
Foto: Red point

Marko Dejanović , autor zbirki kratkih priča “Belzebubov notes” i "Van Brloga", te romana “Karte, molim!” stand upom se bavi od 2014. godine, a ove subote, 14. listopada u Studiju smijeha ima svoj stand up nastupa "Prosti faktori". 

Dino Bauk Denis Derk Pitki roman iz najbližeg susjedstva o rock-generaciji koja je izgubila rat s nacionalistima

Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Saznat ćete odgovore na pitanja poput:  Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Što znači biti atipični homofob? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme? Po kojim političarima nazvati svoj penis i zašto? Kako su teretane društveno angažirane? Zašto je debelim ženama lakše? Kako je Isus tijekom propovijedi na Gori riješio problem akustike? Kako fizički kazniti pedera mazohistu?

I druga…
Marko Dejanović, često oslovljavan i kao Panda ili NapušenaPanda, u prvom solo showu pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’

Što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Lidija Dimkovska Denis Derk 'Skrivena kamera' ima snažan melodramski potencijal, ali je i zbirka britkih putopisa i eseja Rosa Montero Rosa Montero 'Smisao pisanja je traženje smisla postojanja. Umjetnost je potrebna da izdržimo život' Violina iz Auschwitza Violina iz Auschwitza Kako sačuvati dušu i ostati čovjek dok te okružuju zvijeri

 

Ajoj...
Djevojka otkrila kako je partnera uhvatila u prevari: 'Nazvala sam restoran u kojem je bio i pitala...'
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • Avatar arhaika
    arhaika:

    jos jedan u nizu s antifa humorom. prejadno.