Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna naslovnica

Srpski medij tvrdi da se Severina razvodi, ali i nešto što zastrašuje

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
07.06.2019.
u 08:55

Srpski tabloid Svet.rs tvrdi da se supružnici Kojić, Severina i Igor razvode te da on inicira razvod zbog toga što pjevačica ne može roditi dijete.

Na današnjoj naslovnici srpskog tabloida Svet.rs osvanula je navodna vijest o rastavi Severine i Igora Kojića. 

Na glasine se do sada nitko nije osvrnuo – ni Severina, ni Igor. Osim razvoda, srpski novinari tvrde da su Severina i Igor opčinjeni crnom magijom.

"Šokantno otkriće: Razvod – Igor ostavlja Severinu jer ne može roditi. Plus: Igor i Severina duboko zagazili u crnu magiju!" vrišti s naslovnice spomenutog tabloida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U prodaji je novi broj SVETA! ŠOKANTNO OTKRIĆE! RAZVOD! IGOR OSTAVLJA SEVERINU JER NE MOŽE DA MU RODI DETE! PLUS: IGOR I SEVERINA DUBOKO ZAGAZILI U CRNU MAGIJU! PORODIČNA DRAMA: MILICA TUŽILA ZETA ZBOG PLJAČKE! PRESTALA DA GOVORI SA ROĐENOM SESTROM! JEZIVA ISPOVEST! Andreana Čekić: Bivši muž me je zlostavljao i terao da pijem! Plus dodatak Svet reality! VELIKA ISPOVEST SUZANINOG SINA: MOJA MAJKA IMA PRAVO DA SE JE*E S KIM HOĆE! NEĆE DOČEKATI FINALE! STANIJA MORA NA HITNU OPERACIJU! SVE SKANDALOZNE TAJNE POZNATIH KOJE POKUŠAVAJU DA SAKRIJU OD VAS SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA NA SVIM KIOSCIMA! ČITAJTE SVET – TABLOID SA NAJDUŽOM TRADICIJOM!

A post shared by SVET (@svet_rs) on

No čini se da je ipak riječ samo o nagađanjima s obzirom na to da je pjevačica neposredno prije nego što je fotografija naslovnice osvanula na društvenim mrežama podijelila na svom Insta Storyju kadrove iz svog spota koji su snimani tijekom beogradskog vjenčanja s Igorom Kojićem.

Podsjetimo, u nedavnom gostovanju u HRT-ovoj emisiji "U svom filmu" s voditeljicom Tončicom Čeljuskom dotaknula se i teme razvoda od srpskog poduzetnika Milana Popovića.

– To je teško, pet godina mučenja. Ne bih pričala o razlozima, ali iz tog lijepog života gdje se bavite pjesmama, odjednom ste iz sasvim drugog, mučnog razloga u javnosti. Ja sam se zbog djeteta i povukla. Jako mi se sviđa ovo što je Jelena Veljača pokrenula. Naš sustav ne valja, o nekim stvarima treba pričati i zato sam i progovorila. Institucije ne rade svoj posao, nemam povjerenja u njih. Ja mogu samo govoriti "čula sam", "navodno", inače ću biti tužena. Bolje da govorimo o glazbi – rekla je Severina. 

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.


 

Komentara 45

AU
austrougarskigeneral
09:50 07.06.2019.

ma koja joj je to rastava po redu?

VL
vlada1
10:41 07.06.2019.

Ma dobro, samo ju me vraćajte u HR.

BR
brzzzy
10:18 07.06.2019.

Smeće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije