Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila sve

Ovoj promjeni na Severini se nitko nije nadao

Foto: Marijana Marinović
1/6
02.06.2019.
u 11:11

Samo nekoliko dana poslije naslovnice koja je izašla na srpskom Telegrafu i o kojem se Severina obratila javnosti, pjevačica se odlučila na nesvakidašnji potez.

Severina je izazvala pomutnju s novom fotografijom na Instagramu na kojoj ima vidno kraću kosu nego što smo to navikli vidjeti. U kariranoj košulji našminkana skoro je bila neprepoznatljiva.

- Kao curica s ovom frizurom - poručuje jedan komentar.

- Wow, jel to tvoja mlađa sestra? - pitali su u komentaru koji između ostalog i tvrde da izgleda dvadeset godina mlađe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday night💫#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Neki ipak smatraju da se radi o perici ili da je pjevačica objavila staru fotku.

Podsjetimo, Severina Kojić i njezin bivši subrug Milan Popović još uvijek na sudu vode bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, a jedno od ročišta održano je u prošlu srijedu Zagrebu na Općinskom sudu. Nakon ročišta srpski Telegraf na svojoj naslovnici objavljuje kako je Severina pokušala ubiti Milana te da policija istražuje taj napad. Ubrzo se o svemu putem Instagrama oglasila i pjevačica i napisala što stoji u pozadini ove naslovnice i što je istina. 

Naime , Severinu Kojić i Igora Kojića Milan Popvić je prijavio policiji nakon što je pronašao čudnu napravu nalik na svijeću koja je gorjela ispred garaže njegove kuće u Zagrebu. Tvrdi da se na snimkama nadzorne kamere vidi da je napravu postavio Igor Kojić, Severinin suprug. 

 

Komentara 4

IL
ilija26
11:46 02.06.2019.

Ova se osušila ko grana

Avatar Olujni
Olujni
12:57 02.06.2019.

Ja sam toliko zgrozen ovom vijescu, da evo skoro u totalnoj pomutnji i ludilu, prizivam redakcijskog kucnog ljubimca, Karleusu!

BA
bazinga
14:35 02.06.2019.

koljena izgledaju koda je fotošopirala nogr luke modriča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije