Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti za splitski par

Potvrđeno nam je! Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu, a uskoro im je u planu i vjenčanje

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/6
12.01.2022.
u 17:51

Prinova bi tako trebala stići početkom ljeta, a šuška se i da par planira vjenčanje u ožujku.

U listopadu prošle godine poput bombe odjeknula je vijest o novom paru na domaćoj glazbenoj sceni. Bliski izvori prvi su potvrdili da je splitski pjevač Petar Grašo (45) nakon prekida 25 godina duge ljubavi s Danijelom Martinović već neko vrijeme u vezi s pjevačicom i skladateljicom Hanom Huljić (30). A nova godina, čini se, donosi im još sretnih vijesti. Naime, kako je potvrđeno redakciji Večernjeg lista, Hana Huljić je trudna!

Prinova bi tako trebala stići početkom ljeta, a šuška se i da par planira vjenčanje u ožujku. Inače, taj mjesec pjevač ima i rođendan. Točnije, 19. ožujka.

Podsjetimo, oboje su prvim danima kad je javnost saznala za njihovu ljubav bili poprilično šutljivi. Međutim, nakon nekog vremena odlučili su da se neće skrivati stoga smo ih mogli vidjeti zajedno u šetnji Zagrebom, na Petrovim gažama, a zagrljeni su šetali i Baščaršijom u Sarajevu. Čini se da je samo trebalo proći malo vremena jer su i Hanin otac i skladatelj Tonči Huljić, kao i njezina prijateljica i kolegica Domenica Žuvela oboje bili vrlo iskreni u vezi nove ljubavi u Haninom životu.

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni - komentirao nam je Huljić prošle godine. 

A ništa manje iskren nije bio ni sam Grašo kada je gostujući na Radio Dalmaciji krajem listopada potvrdio vezu i komentirao da je jako sretan te da ga interes javnosti za tim zabavlja. Slično je i nama rekao u velikom intervjuu za Ekran. 

- Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski "Meghan i Harry". Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Unatoč tome u potpuno smo suprotnim situacijama.Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti - kazao je. 

Njihova veza traje već neko vrijeme, a navodno je među njima zaiskrilo prošlo ljeto. Inače, Petar i Hana poznaju se od malih nogu jer Grašo godinama surađuje s njenim ocem Tončijem, zbog čega su brzo postali bliski obiteljski prijatelji, no čini se da je prijateljstvo ipak preraslo u nešto više nakon Grašinog prekida s dugogodišnjom partnericom Danijelom Martinović.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 17

UG
ugroženi
18:24 12.01.2022.

O glazbenim ukusima ne raspravljam ali mi se nekako čini da gospodin Grašo nije igrao fer, da ne kažem nešto grublje.

ZA
zagabria111
19:32 12.01.2022.

Jesu li potrebna četiri članka na naslovnici za tu vijest. Shvatili smo žena je trudna, molim ne nastavljajte, dajte malo o istočnim susjedima šta rade kako su itd. I na zadnjoj strani možete malo o Hrvatskoj, ako nađete vremena u pauzi.

Online Đeneral
18:00 12.01.2022.

Logično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije