Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše zdravlje

Špirin vapaj: 'Nisam dobro, izdale su me noge. Ne mogu ni korak napraviti'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
25.10.2018.
u 16:51

Zbog narušenog zdravstvenog stanja legendarni glumac ovo ljeto nije bio ni u rodnom Šibeniku. To mu, kaže, jako teško pada.

Poznati glumac Špiro Guberina u posljednje vrijeme sve više boravi u bolnici. Godine su ga sustigle i ostavile danak na njegovom zdravlju. Špiru, kojeg mnogi pamte po ulozi Jockana u Velom mistu, ne osjeća se najbolje, a to je sam i potvrdio.

- Nije dobro, kume, moj. Izdale su me noge. Ne mogu se više dobro kretati. Dapače, katkad nisam sposoban ni korak učiniti – kazao je glumac novinaru portala Šibenski. Trenutno se nalazi na rehabilitaciji, a zbog narušenog stanja ovo ljeto glumac nije proveo ni dan u rodnom Šibeniku i na omiljenoj plaži Jadriji. To mu, kako ističe, pada jako teško.

-A kako ću, kume moj, kad su me ka' Isusa na križu izdale moje stare noge!? Radovao bih se da još jednom mogu na Jadriji proćakulati s mojim starim prijateljima, barem malo skvasiti noge u plićaku. Čuti našu šibensku pismu i poneku pi*******, o kojima mi najčešće pričamo, kad se nađemo uz kavicu ili čašicu bevande!- kaže legendarni glumac koji je u ožujku navršio 85 godina.

Pogledajte kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a.

Ključne riječi

Komentara 16

IN
inbox
20:54 25.10.2018.

vaša visosti želim Vam sve najbolje

DU
Deleted user
17:13 25.10.2018.

..Drž se strikane,u Šibeniku je lipo sve se obnavlja grad je prodisa..

SA
sanplavuj
17:26 25.10.2018.

veliki Spiro, stoj nam dobro!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije