Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

Špijunska akcija mame Merime: Ostavila ručak i špijunirala sina i djevojku

Foto: Nova TV
1/5
08.05.2018.
u 10:42

Nestrpljiva, hoće li između njezina sina Adnana i Karoline zaiskriti, mama Merima ostavila je pitu i s dalekozorom krenula u špijunsku akciju.

Nakon što su natjecateljice iz showa "Ženim sina" stigle u Rijeku i popile kavu, mama Merima odlučila ih je naučiti praviti pitu.

Dok su Tea, Maja i Lea slušale kulinarske poduke mame Merime, Adnan je izveo Karolinu na spoj. Nestrpljiva, hoće li između njezina sina Adnana i Karoline zaiskriti, mama Merima ostavila je pitu i s dalekozorom krenula u špijunsku akciju.

- Meni je suprug vojnik! Proradio je onaj vojnički instinkt, idem ja njega malo pratit, kazala je Merima sakrivši se iza grma. No, maminom špijunskom oku ono što je vidjela, nije se svidjelo – umjesto kakve, kako je kazala - akcije, Adnan i Karolina sjedili su na ljuljačkama i pričali.

„Slatko to zvuči na tim ljuljačkama, ali trebalo bi nešto drugačije napraviti. Ah, ljuljaj se ti, ljuljaj... Mislim se, što ćeš na tim ljuljačkama, sjedi na klupu pa nešto drugo napravi!“ izjavila je istrenirana agentica Merima vidno razočarana te se osvrnula na svoju špijunsku karijeru: „Nije mi to teško palo jer sam to radila nekad kad je bio mali jer je bio sad ga vidiš, sad ga ne vidiš.“

Po povratku u stan, mama Merima je odmah zaskočila sina s pitanjem vidi li se u braku s Karolinom, no na njezinu žalost, Adnan joj nije dao potvrdan odgovor. „Iskreno ne znam što mu se dešava. Jako teško dopirem u zadnje vrijeme do njega.“ iskreno će Merima.

Za razliku od Adnana kojeg su djevojke iskritizirale da nema džentlmenske manire jer su svoje kofere sve same morale nositi, Elvis je ostavio dojam dobro odgojenog mladića. Nakon što je djevojke odveo u razgledavanje Splita, izdvojio je Doris koja je jedva dočekala spoj s njim, dok je mama Elanoris odlučila testirati Tihanu, Nikolinu i Stanku davši im zadatak da bez njezine pomoći pripreme kolač za Elvisa. Elvis i Doris vrijeme su proveli u centru Splita zabavljajući se uz gitaru i razgovor. „Osjećam se jako sigurno pored Elvisa i smatrala sam se zaštićeno od cijelog svijeta kad sam bila u njegovom zagrljaju.“, rekla je Doris, a da između njih ima neke kemije, otkrio je i Elvis:

„Doris bi mogla biti osoba na koju se može računati i za koju bi rekao da bi bila uz mene.“ Kada su se vratili u stan, pogledi djevojaka nisu bili bezazleni. „Nadam se da su se super proveli, i ako me prešišala, super!“ skeptično će Tihana, a Nikolina se osvrnula na konkurenciju: „Tihana, što god da Elvis kaže da voli, i ona isto to voli. Trči stalno za njim. Stanka stalno trči za mamom, a Doris je pola-pola.“

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar babas
babas
02:53 09.05.2018.

Odlična serija,baš se vidi kako većina današnjih djevojki apsulutno nisu za brak. Misle da je dovoljno pokazati sise na gotovs. Od ženika najbolji je onaj biznismen iz Rijeke ili okolice. Od mami Ana koja je otjerala staru Renatu.

JA
jajahs
11:09 08.05.2018.

smece od programa i ljudi koji se prijavljuju

MI
midea
11:36 08.05.2018.

Emisija za retardirane , samo retardosi mogu gledati retardose , dobro znamo da uzimaju novac za gostovanje u emisiji , sve fake !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije