Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Pobjednik Orky otkrio nam je kako će potrošiti nagradu i kako se nosi sa slavom

Antonio Orač Orky pobjednik Big Brother
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
07.05.2018.
u 15:16

Antonio Orač priprema feštu u Bjelovaru za obitelj i prijatelje, a osvojeni novac planira potrošiti na obitelj.

Antonio Orač Orky pobjednik je ovogodišnje sezone Big Brothera, a u intervju nam je podijelio prve dojmove nakon izlaska iz izolacije, rekao je kako namjerava potrošiti osvojeni novac i hoće li ga ova iznenadan slava promijeniti.

Nakon pobjede družili ste se s bivšim stanarima u izlasku, kakav je osjećaj nakon 100 dana opet tulumariti i jesu vam prilazili obožavatelji, kakvi su njihovi komentari?
Osjećaj je fenomenalan, vidjeti gomilu ljudi, a svi sretni… zaista divno. Dobio sam samo pozitivne komentare i nisam nimalo očekivao da će biti takve reakcije ljudi koje i ne poznajem.

Imate li planove što s osvojenim iznosom?
Za sad su mi planovi potrošiti na svoju obitelj i sebe, a o detaljnim planovima ću tek razmišljati.

Čemu vas ja naučilo ovo iskustvo Big Brothera?
Sloboda je prvo što sam naučio cijeniti. To mi inače jako puno znači, ali nakon iskustva s Big Brotherom pogotovo naučiš cijeniti. Naučilo me svakako i da naučim više tolerirati ljude.

Što kaže vaša obitelj, zbog čega su najponosniji na vas?
Nisam previše stigao s njima razgovarati jer je sve u gužvi, s raznim ljudima se susrećem, ali su jako ponosni. Ni oni nisu očekivali da će dobiti pobjednika.

Imali ste vojsku navijača, autobusom su došli bodriti vas u finalu, jeste očekivali takvu podršku?
Očekivao sam podršku jer su u velikom broju došli i kad sam tek ulazio u kuću, a nekako sam vjerovao da ih nisam razočarao i da će me podržati i u finalu.

Kakvu feštu planirate spremiti u svom Bjelovar?
Za sad sam tek počeo razmišljati o fešti, ali svakako će biti proslava. Moji „kumovi“, kako zovem svoju ekipu, su već počeli nešto smišljati.

Koji vam je trenutak najdraži,  a koji najgori u BB kući?
Najdražih trenutaka je bilo nekoliko… kad smo imali zadatak s pjevanjem i u studiju smo nastupali pa sam vidio svoju publiku. Bilo mi je jako lijepo i kad je Tomo došao iz tajne kuće te kad sam sestru vidio. Najgori trenutak mi je bilo paljenje pisma i kad je Tomo otišao u tajnu kuću.

Bojite li se da bi vas ova iznenadna slava i osvojeni novac mogli promijeniti?
Ne bojim se jer ću ostati uvijek isti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
17:21 07.05.2018.

Slava? Ma dajte bedasti novinari... Pa on je slavan samo za glupe i zatucane gradjane koji gledaju taj glupi Big Brother. Dno dna...

DU
Deleted user
18:27 07.05.2018.

Slučajno otvorim članak da vidim tko je to slavan i sad mi tek ništa nije jasno-tko je taj tip i po čemu je slavan?

RO
rotuutor
19:56 07.05.2018.

Slava?koja slava?Vidim svaki drek naziva se novinarom,jad i bijeda.Ovi koji su bili u BB zreli su za Psihijatriju,kao i ova nazovi novinarka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije