Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Green Gold Club

Spektakularni nastup za drugi koncert iz serije AntenaPlugged - Tony Cetinski i Vatra

Tony i Vatra
Foto: PR FOTO
1/2
11.02.2015.
u 09:12

Nakon rock eksplozije koja je protresla metropolu uz nastup Psihomodo Popa i Pavela prije tjedan dana, vrijeme je da vam otkrijemo nova dva izvođača koji će nastupiti na drugom koncertu iz serije AntenaPlugged.

Najslušaniji zagrebački radio Antena Zagreb i Green Gold Club sa zadovoljstvom najavljuju koncertni spektakl Tony Cetinski i Vatra, srijeda 18.02.2015.!

Jedinstvenog Tonya ne treba posebno najavljivati. Dovoljno je kazati kako je riječ o suverenom vladaru regionalnih radijskih i televizijskih pop ljestvica. čovjek sa bezbroj hitova i još više vrhunskih koncerata za koje se uvijek tražilo mjesto više, a u njegovim pjesmama uživa publika svih generacija.

Sa druge pak strane, Vatra predvođena Ivanom Dečakom u Green Gold Club donosi istinski rock ugođaj. Nitko neće ostati ravnodušan uz najveće hitove Vatre, od prvog singla 'Vrati se' preko 'Tremola' pa do 'Tanga' i 'Saturna'.

Ne propustite novi iz serije koncerata AntenaPlugged, vidimo se u srijedu 18.02.2015. u 21:00h u Green Gold Clubu - Tony Cetinski i Vatra.

ULAZ SLOBODAN - osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem mobilnih aplikacija ili weba Green Gold Cluba.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije