Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je omiljena

Šokirala je mnoge kada se povukla iz Hollywooda, no sada se vraća, a za to su zaslužne dvije poznate osobe

Foto: Profimedia
1/14
30.06.2022.
u 16:01

Mnogima omiljena glumica humorističnih komedija s početka 2000.-ih vraća se kako bi snimila film 'Back in Action' za Netflix, a na to su je nagovorile dvije posebne osobe.

Iako je 2018. kazala kako ide u mirovinu i povlači se iz Hollywooda, glumica Cameron Diaz ipak je shvatila da je ta odluka bila preuranjena. Mnogima omiljena glumica humorističnih komedija s početka 2000.-ih vraća se kako bi snimila film 'Back in Action' za Netflix, a na to su je nagovorile dvije posebne osobe. 

Naime, na službenom profilu streaming platforme Netflix objavljen je razgovor koji je Diaz vodila s glumcem Jamijem Foxxom koji će glumiti u istom filmu i zvijezdom NFL-a Tomom Bradyjem. 

- Uzbuđena sam, ali ne znam kako da to napravim, znaš? - rekla je Cameron Foxxu, koji joj je odgovorio: - Imam nekoga na drugoj liniji, tko ti može pomoći. 

Pozivu se priključio Brady koji je kazao kako ima nekoliko savjeta za nju kako da više ne bude u mirovini. Tom je inače objavio da ide u mirovinu u veljači ove godine, a već u ožujku je kazao kako će ponovno igrati za NFL. 

Diaz je nedavno gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji "Hart to Heart" i nakon dugo godina šutnje iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla. - Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve - objasnila je Diaz, pa dodala kako joj takav životni ritam nije dopuštao vrijeme za obitelj i rutinu koju je dugo priželjkivala.  - Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati - dodala je glumica, a 2015. godine vjenčala se za Benjamina Maddena.

Četiri godine kasnije supružnicu su postali roditelji malene Raddix, a Cameron kaže kako joj su joj se zasnivanjem obitelji ispunile sve želje. - Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspješan film, sva moja energija je usmjerena na obitelj i to je najbolja stvar na svijetu.

VIDEO Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije