Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život preko bare

Leona Paraminski otkriva hoće li se s obitelji vratiti u Hrvatsku: S Amerikancima je teško ostvariti dublji kontakt

Foto: Instagram
1/6
30.06.2022.
u 12:07

Sa suprugom i kćeri živi u Santa Barbari, a povratak u Europu mogao bi se dogoditi i prije nego su to planirali.

Prošle godine u rujnu glumica Leona Paraminski (42) u bolnici u Santa Barbari rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug Tin Komljenović. Njihova malena Liv uskoro će napuniti deset mjeseci, a Leona je u svibnju s njom prvi put došla u Hrvatsku i ovdje će ostati do sredine srpnja kada se vraćaju u Ameriku. Vrijeme provode uglavnom na relaciji Zagreb - Vrbovec gdje živi Leonin tata, a malena uživa u upoznavanju svojih baka, Tinove mame, Leonine mame i pomajke. 

- Imam novu dimenziju i perspektivu u životu. Shvatila sam što je bitno, a što ne. Prioriteti su mi se promijenili i sad lakše mogu reći "ne" nekoj audiciji. Ali kad Liv još malo naraste, mislim da ću biti u najboljoj glumačkoj formi. I prije sam bila zadovoljna u svojoj koži, a sada ću biti još opuštenija u vezi vlastitog tijela. - rekla je Leona u intervju za Gloriju odgovarajući na pitanje koliko ju je majčinstvo promijenilo. Sa suprugom već nekoliko godina živi u Americi, a sada kaže kako su sve bliže odluci da se vrate ili u Zagreb ili neki drugi europski grad. 

 

 

-  Mislim da ćemo se vratiti brže nego što smo mislili - bilo u Hrvatsku, bilo u neku drugu europsku zemlju. U Americi nam fale bake i djedovi, dugo ispijanje kave i šetnje Zagrebom koliko god bio nesređen. Europski način života nam je upisan u genetski kod. Ovdje su hrana i socijalni život kvalitetniji, a s Amerikancima je teško ostvariti dublji kontakt, iako su na prvu otvoreniji i veseliji od nas. Preformalni su i mi Europljani uvijek smo zanimljiviji njima nego oni nama. Dosta mi je i vječnog kalifornijskog ljeta, želim osjetiti druga godišnja doba. - rekla je. 

VIDEO Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik

Ključne riječi

Komentara 2

JU
Jullio
13:01 30.06.2022.

Nema do domovine. U Kanadi gdje sam bio sa našima u klubu Hrvata. Ti vidiš na njima da imaju sve, ali nisu sretni i ispunjeni. Fali jedno, fali - domovina. Nije u novcu sreća. Tako mi je drago da sam se odlučio vratiti. Ovdje je život ljudi moji, ali pravi istinski, kvalitetan život. Brusimo ovaj dijamant od države, to je sada naša odgovornost.

Avatar Tombstone
Tombstone
16:55 30.06.2022.

Mislim da nije problem u "dubljem kontaktu" nego neuspjehu. I Drazen i Toni dosli su s pozicija gdje su bili kraljevi na poziciju gdje su gotovo nule i teskim radom uspjeli su se dokazati i doci do visina u najjacoj ligi na svijetu. I doticna je dosla u najjacu ligu na svijetu ali s pozicije zutom stampom isforsirane velicine i normalno da je tamo ostala pri sivom dnu. Pa se zeli vratiti jer je bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu. Da odmah nadodam ni u kom slucaju nasu domovinu ne smatram selom, ali tu isforsiranu "glumacko-voditeljsko- pjevacku elitu" definitivno da

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije