Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLENA ZELENSKA

Prva dama Ukrajine progovorila o bračnom životu: 'Naš odnos je na pauzi, ovo nije normalna veza'

Foto: Instagram
1/7
30.06.2022.
u 11:09

Zbog sigurnosnih razloga, sa suprugom se može viđati samo povremeno i nakratko, a u prva dva mjeseca ruske invazije nisu se uopće nikako vidjeli.

Supruga predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, Olena Zelenska, u novom je intervjuu za CNN progovorila je o svom privatnom životu, odnosu sa suprugom i kako je rat utjecao na njega.

Kazala je kako joj često nije ni dopušteno viđati supruga, a kada ga i vidi, to je samo nakratko.

"Ovo nije normalno, to nije normalna veza, kad djeca ne mogu vidjeti svog oca i moraju s njime razgovarati telefonom… Zato je naša veza trenutno na pauzi, kao i veze većine Ukrajinaca", rekla je Zelenska. Zbog sigurnosnih razloga, sa suprugom se može viđati samo povremeno i nakratko, a u prva dva mjeseca ruske invazije nisu se uopće nikako vidjeli.

"Srećom, ta dva mjeseca, kada uopće nisam mogla vidjeti svog supruga, sada su prošlost. Sada ga ponekad mogu vidjeti. Ne često i ne dugo, ali ga mogu fizički osjetiti", kazala je prva dama Ukrajine.

Podsjetimo, i Zelenski i njegova supruga odbili su napustiti Ukrajinu otkako je Rusija započela invaziju na tu zemlju 24. veljače, a u prva dva mjeseca rata, dok se obitelj uopće nije mogla viđati, Zelenskij je živio u svom uredu sa svojim osobljem, dok su Olena i njihovo dvoje djece od 17 i 9 godina držani na tajnoj lokaciji.

Olena i Volodimir u braku su od 2003. godine. Iako se nije slagala s kandidaturom svoga supruga za predsjednika, u posljednje tri godine pokazala se kao rođena za ulogu prve dame. Pohađali su istu školu, ali tada se nisu družili. Oboje su rođeni u gradu Krivij Rihu na jugoistoku Ukrajine.  Par se upoznao na fakultetu kada su studirali u istom gradu. Olena je odabrala studij građevine, a Zelenski prava. Sreli su se slučajno, a ubrzo i zaljubili. U vezi su bili osam godina, nakon čega su se vjenčali.

VIDEO>>Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:21 30.06.2022.

ok ovo postaje iznimno iritantno. rat tretiraju kao reality show. stvarno me ne zanima koliko joj cesto nabija u cucu, nikoga nije zanimalo ni koliko ankica vidi franju.

LI
liliZG
14:02 30.06.2022.

To je život, kao što je i rat -rat, pa se moraš prilagoditi, a muci se poznaju junaci.... tek kada se desi nešto takvo vidiš za koga si se udala/oženio. kada je sve pjesma i nema problema onda je lako , kada je teško onda se vidi kakav je tko.

DD
De der
11:52 30.06.2022.

Želim da jednoga dana par Zelenski bude EU predsjednički par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije