Naslovnica Showbiz Hollywood

Snjegović – ekranizacija zastrašujućeg bestselera oduševila na zagrebačkoj premijeri!

Hoće li desetljeće duga misterija tragičnih nestanaka koji Oslo pogađaju s prvim snijegom konačno biti razriješena?
11. listopada 2017. u 10:47 226 prikaza
Snjegović – ekranizacija zastrašujućeg bestselera oduševila na zagrebačkoj premijeri!
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/7

Ekranizacija Snjegovića djelo je cijenjenog redatelja Tomasa Alfredsona, koji je svoju svjetsku slavu stekao s filmovima Dečko, dama, kralj, špijun i Let the Right One In. Autor originalne priče Jo Nesbø sudjelovao je u projektu kao izvršni producent, a posebno zanimljivo njegovoj vjernoj publici bit će uočiti njegovu cameo ulogu u Snjegoviću. Uvjerljivosti ove filmske priče pridonosi i autentični krajolik sniježnog Osla, Bergena i Rjukana, gdje je čitava radnja filma i snimljena.

Film prati misteriju tragičnih nestanaka i ubojstava koja se u Oslu ponavljaju svake zime proteklog desetljeća. Krvavi tragovi i jezivi snjegovići neočekivano se pojavljuju u svakodnevnim životima običnih ljudi, i u njih unose strah. Oni su potpis zloglasnog ubojice, i svi već znaju što predstavljaju.

Istragu preuzima poznati junak Jo Nesbøvih romana, detektiv Harry Hole, kojeg ovom prilikom utjelovljuje talentirani Michael Fassbender, a njegovu ambicioznu mladu kolegicu tumači sjajna Rebecca Ferguson. Ovaj detektivski dvojac odvažuje se uhvatiti u koštac s prokletsvom glavnog grada Norveške, ne bi li stali na kraj tradiciji krvave zime u Oslu.

 

Ovaj spoj zastrašujućeg bestselera svjetski poznatog Joa Nesbøa i nepogrešive redateljske kreacije Tomasa Alfredsona, na premijeru u CineStar Branimir Centar u Zagrebu privukao je brojna poznata lica, među kojima su se našli Mia Anočić-Valentić, Sandi Cenov, Nina Erak-Svrtan, Davor Dretar i drugi.

Ne propustite svjedočiti razriješenju ove krvave zimske misterije koja u hrvatska kina stiže 12. 10. 2017. Kad počne padati prvi ovosezonski snijeg, za nekoga će već biti prekasno.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu