Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIOVANNI FURLAN

Snimao je filmove s poznatim glumcima, svirao je na ulici, a sada se natječe u 'Zvijezdama'

Foto: Privatni album
1/5
04.05.2019.
u 08:30

– Volim društvo, ljude i nova iskustva. Zbog toga sam se i prijavio na RTL-ove “Zvijezde”. Velika mi je čast što sam ušao među 60 natjecatelja koji će se boriti za pobjedu – veli Giovanni koji je dobio i nadimak Ljubimac žena.

Nova sezona RTL-ovih “Zvijezda” koja kreće ovog vikenda predstavit će nam nove pjevačke snage, ali i jedno poznato ime. Giovanni Furlan, 60-godišnji Siščanin, svojim je talentom već osvojio gledatelje showa “Nikad nije kasno”, a u “Zvijezdama” će biti jedan od najstarijih natjecatelja. Za predstaviti sve njegove talente i životni put trebala bi cijela knjiga, a ne samo jedan novinski tekst.

On je glumac, kaskader, reporter, fotograf, voli crtati, skijati, igrati golf i tenis, a punih 40 godina je i ulični svirač. Izdao je nekoliko albuma na kojima pjeva svoje pjesme, a osmislio je i slikovnice za najmlađe kojima je uvijek rado pjevao.

– Sve što sam zarađivao ulagao sam u sebe i nova znanja. Dok sam studirao na Kineziološkom fakultetu, filmska ekipa tražila je nekog tko zna jahati. Kako sam tada imao i dugu kosu, bio sam idealan za ulogu. Tako je sve počelo – kaže nam Giovanni. A nakon te uloge upoznao je i mnoge svjetske zvijezde. Snimao je s Boom Svensonom, Robertom Mitchumom, Francom Nerom. Posebno je ponosan na uloge u seriji “12 žigosanih” i filmu “Božji oklop” s Jackiejem Chanom. Svi pamte čuvenu scenu motorista koji se spuštaju niz stepenice na Dolcu. Upravo na tom mjestu Giovanni je proveo cijeli radni vijek kao ulični svirač. Pjevajući brojne hitove proglašen je i za jednog od 50 najboljih uličnih svirača u Europi. Veliki je humanitarac, održao je niz humanitarnih koncerata, a radeći kao spasilac na bazenima i plažama, spasio je živote osmero ljudi.

– Volim društvo, ljude i nova iskustva. Zbog toga sam se i prijavio na RTL-ove “Zvijezde”. Velika mi je čast što sam ušao među 60 natjecatelja koji će se boriti za pobjedu – veli Giovanni koji je dobio i nadimak Ljubimac žena.

Budući da neprestano ulaže u sebe, Giovanni je nedavno dobio i diplomu slastičara i već je pun ideja.

– Vidjet ćete, predstavit ću svoje proizvode koji će postati jako poznati – obećava nam ovaj simpatični Siščanin koji je zahvaljujući svojoj gitari i simpatičnosti postao pravi dobri duh Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije