Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratak fitilj

Slavni reper obožavatelja udario šakom u glavu

Puff Diddy
Foto: Reuters/PIXSELL
05.02.2015.
u 17:18

P. Diddy ponovo se našao u središtu skandala zbog incidenta na after partyju Super Bowla.

Američka policija traga za problematičnim P. Diddyjem zbog tučnjave koja je izbila na partyju u povodu Super Bowla. Nakon što ga je ''obožavatelj'' Steven Donaldson verbalno isprovocirao, bijesan reper udario ga je šakom u glavu. 

Sve je počelo nakon što je Steven Donaldson Diddyju  u lice prigovorio da je platio 100 dolara za ulaz na party na kojem je Diddy nastupao, a nije ga uspio ni vidjeti od gomile ljudi koja se nagurala ispred pozornice. Svađa je završila fizičkim obračunom u kojem je reper obožavatelja oborio na pod. Kada je ustao, Steven je odmah pozvao policiju, no glazbenik se već dao u bijeg

Ovo je drugi put u dva mjeseca da reper ima problema zbog svojih nasilnih ispada. U prosincu prošle godine navodno je istukao i kolegu Drakea.

>>P Diddy u klubu ljubio Kate Upton

>>Diddy je najbogatiji hiphoper: ima više od pola milijardi dolara

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mary2014
mary2014
07:43 06.02.2015.

P Diddy usranac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije