Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supruga uz njega cijelo vrijeme

Slavni glazbenik završio u bolnici, obožavatelji su zabrinuti zbog onog što je napisao dan ranije: 'Bože, spasi me'

Foto: Profimedia
1/11
29.06.2022.
u 10:20

Njegove obožavatelje zabrinula je činjenica što je dan ranije objavio tweet u kojem je samo kratko i bez konteksta napisao: 'Bože, spasi me'.

Travis Barker, suprug reality zvijezde Kourtney Kardashian i bubnjar benda Blink-182 završio je u bolnici. Nije poznato zbog čega je Barker hitno prevezen u bolnicu. Naime, prvo ga je supruga automobilom dovezla u bolnicu West Hills pa je odmah nakon toga vozilom hitne pomoći prevezen u Cedars-Sinai, Medicinski centar.  

Njegove obožavatelje zabrinula je činjenica što je dan ranije objavio tweet u kojem je samo kratko i bez konteksta napisao: 'Bože, spasi me'. 

 

Inače Kourtney i Travis vjenčali su se prošlog mjeseca u Italiji u Portofinu, a sve su zabilježile kamere. Njihovo vjenčanje prikazano je u novom showu obitelji Kardashian, 'The Kardashians' koji se može pogledati na streaming platformama Hulu i Disney +.
U siječnju prošle godine se počelo šuškati o njihovoj ljubavi, kada su zajedno proveli vikend u kući njezine mame Kris Jenner u Palm Springsu odakle su oboje podijelili slične snimke na svojim profilima na Instagramu. 

Veza bubnjara i reality zvijezde izazvala je čuđenje mnogih, no čini se kako je Kourtney sretnija no ikada, a obožavatelji su komentirali da proživljava novu mladost, a zajedničke trenutke često dijele na društvenim mrežama. Kourtney iz prijašnje veze ima troje djece sa Scottom Disickom. Travis je iza sebe ima dva braka i prva supruga mu je bila  Melissa Kennedy od koje se rastao nakon devet mjeseci, a druga supruga mu je bila  bivša Miss SAD-a Shanna Moakler. U braku su bili četiri godine, od 2004. do 2008. i imaju sina sina Landona i kći Alabamu.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Komentara 2

TO
TORQUEMADA
10:43 29.06.2022.

Nije poznato po čemu je slavan. Nije poznato što mu je. Nije poznato zašto je to vijest. Nije poznato kojom ste uredničkom politikom ovlašteni uopće prenositi vijesti koje to nisu u glasilu koje je nekad držalo do sebe. Nije poznato zašto ovo već godinama radite.

DU
Deleted user
10:23 29.06.2022.

Plave tablete???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije