Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bend se oglasio priopćenjem

Otkazan koncert Whitesnakea u Zagrebu: 'Ponos Hrvatske Dino Jelusić trebao je dati sve od sebe u svom gradu'

Zagreb:  Animal Drive nastupio kao predgrupa bendu Whitesnake
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
29.06.2022.
u 08:25

David Coverdale u svom je službenom priopćenju obožavateljima je otkrio da ima upalu sinusa te da mu je liječnik naredio da miruje. - Nažalost morat ćemo otkazati zagrebački show - otkrio je legendarni glazbenik i rastužio brojne obožavatelje koji su jedva čekali njegov nastup u Hrvatskoj.

Otkazan je koncert Whitesnakea u Zagrebu! David Coverdale trebao je povesti legendarni hard-rock bend Whitesnake na veliku svjetsku oproštaju turneju koja će trajati cijelu 2022., a pred zagrebačku publiku trebali su stati  ove subote, 2. srpnja na stadionu Šalata od 20 sati.

- Koncert Whitesnake u Zagrebu je otkazan. Kada bend sve definira, objavit ćemo datum od kada kreće povrat novca. On će biti na mjestima gdje su ulaznice kupljene... Žao nam je, Coverdale je trenutno bolestan i svi WS koncerti ovaj tjedan su otkazani. Smola-  objavili su organizatori.

David Coverdale u svom je službenom priopćenju obožavateljima je otkrio da ima upalu sinusa te da mu je liječnik naredio da miruje. - Još uvijek stoji odluka liječnika da mirujem u krevetu i da ne pjevam 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati i zagrebački show. To nas očito jako žalosti, posebno za članove našeg benda koji su trebali doći pred publiku u svom rodnom gradu; Michele Luppi, naš talijanski pastuh veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno i Dino Jelusić, ponos Hrvatske koji je trebao dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žao nam je, ali moram ozdraviti kako bih turneju odradio do kraja - poručio je Coverdale.

Podsjetimo, kao gosti trebali su im se pridružiti Steel Panther, ali i talentirani Dino Jelusić, novi član Whitesnakeove touring postave. Dino je postigao golem uspjeh članstvom u legendarnom hard-rock bendu, jednom od najvećih svih vremena. Neumorni britanski rockeri s više od četiri desetljeća rada, 13 studijskih albuma i multi-platinastih izdanja ostaju jedan od najprepoznatljivijih bendova današnjice.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ANNY
08:45 29.06.2022.

Jako mi je žao, najviše zbog našeg Jelušića. Viša sila !

ME
MehutoGonzales
08:38 29.06.2022.

jbg

NO
Nogalo
07:53 30.06.2022.

Što reći, imao sam karte i jako sam se veselio, posebno zbog Dine. Jedan od mojih najdražih bendova, slušam ih preko 30 godina, ali nikad nisam bio na koncertu. I sad ovo. Kad bi barem reorganizirali koncert na kraju turneje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije