Naslovnica Showbiz Clubbing

Sjajan početak godine za Stjepana i Luku iz 2Cellosa

U tijeku su i pripreme za dva velika koncerta u zagrebačkoj i splitskoj Areni u Hrvatskoj. U Split Spaladiumu nastupaju 16.3., a u  Areni Zagreb 23.3
12. siječnja 2018. u 15:48 1 komentara 861 prikaza
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Nakon što su u prošloj godini raspametili s eurospkom turnejom gdje su rasprodali sve što se moglo rasprodati, u sklopu svoje „Score“ turneje, dvojac 2CELLOS nastavlja „prašiti“ po Americi tijekom siječnja.

Justin Trudeau JUSTIN TRUDEAU Najzgodniji političar ima neobičan fetiš o kojem svi govore

U tijeku su i pripreme za dva velika koncerta u zagrebačkoj i splitskoj Areni u Hrvatskoj. U Split Spaladiumu nastupaju 16.3., a u  Areni Zagreb 23.3.  Na pitanje da li im lakše svirati po svijetu ili kod kuće, dečki kažu: 

- Mi uvijek dajemo sve od sebe gdje god da sviramo, ali doma je jedan poseban osjećaj i posebna je napetost u zraku jer znaš puno ljudi u publici. Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama.

Dvorane se popunjavaju munjevito što potvrđuje i rasprodan kapacitet gold i premium parketa u Zagrebu i vrlo malo preostalih karata za parket 1 i parket 2 kao i svi segmenti tribine dolje. Split također bilježi rast prodaje, a s obzirom na manji kapacitet i tu se očekuje rasprodaja najboljih mjesta u sljedećim danima.

2CELLOS su prije tjedan dana predstavili i novi spot za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“ koji bilježi gotovo 500.000 pregleda na YouTubeu.  

 

[video: 23425 / ]

 Na spotu je radio Aleksandar Kerekeš-Keky koji je redatelj spota i direktor fotografije, a Luka i Stjepan su ranije s njim snimali i spot „Now We Are Free“ iz filma Gladiator.

Stjepan Hauser Nisam jednostavna osoba i lakše mi je biti sam, nego da me netko trpi Goran i Zlatko Navojec SREĆA U BJELOVARU Tata Gorana i Bojana Navojca čeka bebu u 70-oj godini ANGELINA JOLIE Sprijeda kao prava diva, a onda je okrenula leđa i pokazala svoju buntovnu stranu