Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laudato TV bend

Šimenc i Mavrović snimili navijačku pjesmu za Euro Prije nastupa u Olympiji

Laudato TV
Foto: PR FOTO
1/2
03.06.2016.
u 11:00

Premijera pjesme "Hrabro, Hrvatska" danas je na portalim, a ekipa ekipa koja ju je snimila nada se da će se svidjeti nogometašima

Za Euro se pripremila i ekipa s Laudato TV-a. Marin Periš, Matej Sunara i Stanko Stojić, trojica autora emisije “Božanstvena komedija”, odlučili su snimiti navijačku pjesmu “Hrabro, Hrvatska” kojom će bodriti našu nogometnu reprezentaciju, a pridružili su im se i poznati sportaši Dubravko Šimenc i Željko Mavrović te pjevač i voditelj na Laudatu Rafael Dropulić. Okupljeni pod imenom Laudato TV bend, otpjevali su pjesmu rock-izričaja koja duhovito opisuje nogometno ludilo.

– Danas je na portalima njena premijera pa neka moji prijatelji glazbenici procijene kako sam se snašao prvi put u studiju i debitirao u pjevanju – veli Dubravko Šimenc pa dodaje: – Tremu smo imali i ja i Mavrović, ali bodrili smo se i uspjeli je svladati. Brzo je napisana i jedna je u nizu navijačkih pjesama, ali nastala je sa srcem i nadam se da će se svidjeti našim dečkima kojima u Francuskoj želim svu sreću. Vatreni sam navijač i uvijek kažem da je prva utakmica najteža i da u njoj treba pobijediti. Držim im fige.

>> 'U ime naroda' - film o pozadini komunističkih ubojstava u Dubrovniku u produkciji Laudata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije