Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan rastanak

Shrvana Veljača: 'Komad srca mi odlazi u Haag, volim te najviše'

Foto: Instagram
1/5
07.02.2020.
u 08:54

Jelena Veljača dirljivom objavom oprostila se od prijatelja Miše prema kojem je njezina kći dobila ime.

Jelena Veljača dirljivom objavom oprostila se od prijatelja Miše koji odlazi u Haag. Prije odlaska Veljača je još jednom svojim pratiteljima otkrila koliko je Mišo posebna osoba u njezinu životu. Uz zajedničku fotografiju otkrila je detalje njihova 15-godišnjeg prijateljstva i svima otkrila koliko su bliski.

"On ide u Haag ja prema Indijskom oceanu
15 godina prijateljstva na prvi pogled
i skoro toliko projekata
milijun sati na setu
bilijun sati u montaži
trudnoću sam čuvala na njegovom kauču
moje dijete nosi njegovo ime
ljubav ne prestaje jer se ne viđamo
ali da mi je komad srca odlazi za Nizozemsku – odlazi
Never Mišo, volim te najviše što se može voljeti", napisala je shrvana Veljača koje je svoju kći nazvala upravo po njemu.

Naime, Jelenina kći, koju je dobila s glumcem Draženom Čučekom, zove se Lena Miša Kristijana Veljača Čuček, a srednje je ime dobila po Jeleninu bliskom prijatelji Miši koji je godinama radio kao direktor fotografije na domaćim televizijskim kućama.

Podsjetimo, Jelenin bivši suprug Dražen Čuček nedavno se u medijima osvrnuo na razvod od Veljače i rekao kako mu je u braku nedostajao osjećaj poštovanja.

– Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštovala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas – izjavio je Čuček za Gloriju i dodao kako više nema uvid u objave svoje bivše supruge na društvenim mrežama.

– Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao – rekao je glumac. Nedugo nakon toga Jelena je na svom Instagramu stavila objavu koju je posvetila upravo bivšem suprugu s kojim ima kćer Lenu.

– Kad glumac s 48 godina ode na ulicu nakon 22 godine ansambla i plaće, samo zato što vjeruje u umjetnost, to se zove građanska hrabrost – napisala je Jelena uz fotografiju plakata predstave "Pukovnik ptica" na kojoj je Dražen Čuček. Jelena i Dražen u braku su bili tri godine i roditelji su trogodišnje kćeri Lene.

Pogledajte video u kojem nam je Mia Dimšić otkrila kako je nastao hit ''Život nije siv''

Ključne riječi

Komentara 64

MA
maziko
09:26 07.02.2020.

Kako mi se ova Veljaca gadi to nije normalno . Po kojim ona kriterijima dobiva toliki medijski prostor da mi je znat.

pčelac1
09:23 07.02.2020.

a ja sam shrvan ovakvim člankom

MI
Mia0900
09:21 07.02.2020.

Jel ova govori o mužu ili ljubavniku?" trudnoću sam čuvala na tvom trosjedu",bogtenedo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije