Naslovnica Showbiz Clubbing

Lidija Bačić objavila spot za pjesmu 'Glupacho moja'

U moru pjesama o alkoholu i preljubima, ova pjesma tako je čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je i snimiti ovaj prirodni i ljudski spot, rekla je Lidija
21. travnja 2017. u 13:09 13 komentara 3837 prikaza
Lidija Bačić
Foto: Petar Krajačić Vilović
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što je posljednjih dana izazivala obožavatelje fotografijama sa snimanja novog spota, Lidija Bačić danas je konačno objavila spot za pjesmu "Glupacho moja". Glazbu i produkciju potpisuje Raay Music, a autor teksta je Fayo. Spot je režirao Darko Drinovac.

– Htjela sam.pozitivnu pjesmu za ljetne dane koja govori o velikoj ljubavi, o idealnom paru i njihovoj sreći. U moru pjesama o alkoholu i preljubima, ova pjesma je tako čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je i snimiti ovaj prirodni i ljudski spot – rekla je Lidija te zahvalila svojim suradnicima.

>>Je li sada pretjerala? Lidija Bačić ovom fotografijom šokirala obožavatelje

Elipso

 • Dada24:

  Lidija snimaj filmove za odrasle. Ostavi se pjevanja.

 • Avatar MilanZoranovic
  MilanZoranovic:

  Ova je dobra samo za one stvari

 • Avatar fidelio
  fidelio:

  Nastavlja se balkanski primitivizam koji žene svrstava u podložnu (ili bolje podloživu) kategoriju. Pozitivna ljetna pjesma koja srozava položaj žena u našem društvu. Možda je jedini gori stih onaj od njezine prijateljice s estrade: "Nemoj stati nikad, ni kad kažem stop."