Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
severina

Severina: U tridesetima znam reći da "volim kad na muško miriše"

severina (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
08.12.2010.
u 18:30

U "Dalmatinki" je pjevala "prva mi je Gospe moja", a tu istu Gospu u "Zdravo Marijo" molila je da joj da više muškaraca nego što ima godina

Prikazivanjem dokumentarca "Kad se pretvorim u Severinu" danas je u dvorcu Mokrice i službeno predstavljeno luksuzno izdanje DVD-a "Tridesete uživo". S mnogobrojnim novinarima dokumentarac je odgledala i sama Severina.

Luksuzno izdanje u prodaji je u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, a beogradska je promocija 14. prosinca. Riječ je o pravom prigodnom daru, lijepom, ženskom pakiranju.

– Tome je tako jer su žene moji saveznici u prvim redovima. Uvijek naoružane štiklama i emocijama – kazala je Seve.

Baš kao i, dodaje, njezine pjesme, koje su različite, ali ih veže ta ženska crta. No dok je u "Dalmatinki" pjevala "prva mi je Gospe moja", u "Zdravo Marijo" Seve je sazrela, odrasla pa je tu istu Gospu zamolila da joj da više muškaraca nego što joj je godina.

– Nije to strategija nego je došlo spontano. Muškarci mogu pjevati "daj nam Bože žena", "volim kad na žene miriše". Mislim da u tridesetima i žene to mogu izgovarati. Do sada ni ja nisam znala, ali naučila sam. Od "Virujen u te" kad kažem "i kad me varaš, s tobom lipo mi je" do "Gas, gas" i samosvjesnijih "volim kad na muško miriše" – kaže Severina.

Blog SeveFanCluba-a

Ključne riječi

Komentara 35

CI
cici14
08:53 09.12.2010.

Hm U kojim tridesestima Seve? He He

JA
jalnus
12:05 09.12.2010.

Volim ja pogledat tu i tamo njene vjestine na njenom kucnom DVD uradku. virtuozna je Seve.

OB
-obrisani-
19:56 08.12.2010.

dro lja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije