Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski festival

Severina u Starigradu uživala u pažnji brojnih obožavateljica

seve4
Foto: ŽELJKO MRŠIĆ/PIXSELL
1/4
12.08.2010.
u 12:04

Na festivalu glazbenih dokumentarnih filmova prikazan i dokumentarac "Kad se pretvorim u Severinu".

Na festivalu glazbenih dokumentaraca u Starigradu Paklenica prikazan je i film o našoj najpopularnijoj pjevačici - Severini. Dokumentarac "Kad se pretvorim u Severinu" Darka Drinovca pogledalo je mnoštvo znatiželjnika, a na projekciji je bila i zvijezda filma. U raskošnoj haljini, u društvu Ardena Dedića i redatelja filma Darka Drinovca, Severina je uživala u večeri. Nakon filma Seve se gotovo pola sata prepustila brojnim obožavateljicama koje su se htjele slikati s njom. Pjevačica je strpljivo pozirala, a zatim je prošetala gradom s Arsenom Dedićem. Film "Kad se pretvorim u Severinu" već je prikazan na Zagrebdoxu, a prati četiri dana Severininih priprema za koncert koji je prošle godine održala u Areni Beograd.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
14:43 12.08.2010.

Severina je kao žvaka kooju stalno rastežu po novinama...

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
15:03 12.08.2010.

Po čemu je severina \"najoioularnija pjevačica\" ? Molim novinara za pojašnjenje.Zar po pjesmama ?

US
U srcu
13:13 12.08.2010.

koliko je ta droge potrošila, i puta bila šivana na zanimljivom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije