Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Severina puhala rođendansku svjećicu

Severina (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/9
06.12.2010.
u 13:18

S lizalicom i čokoladicom u ruci, koje je dobila od bradatog "djedice", razdragano je skakutala prema ledenoj površini

Severina je danas, na blagdan Svetog Nikole, proslavila prvi rođendan Nice Ice klizališta u središtu Zagreba. S lizalicom i čokoladicom u ruci, koje je dobila od bradatog "djedice"razdragano je skakutala prema ledenoj površini.

Tamo su je dočekali obožavatelji s kojima je dobro raspoložena pjevačica zastala, popričala i podijelila im autograme. Zajedno su se veselili zimskim radostima, a Severina je pred svima pokazala koliko je bitno da čovjek, kroz cijeli život, njeguje dijete u sebi!

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:06 06.12.2010.

Ajme, hahahahaahh!\"!!!!!!!!

DR
drmrbr
20:43 06.12.2010.

Ja nemam bradu kao djedica, ali imam lizalicu.

GA
garfild58
16:05 07.12.2010.

S takvim čubama pa da je bilo 2oo sviječica mislim da bi ih bez problema ugasila. Pogledajte to dobro da nije i tortu otpuhala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije