Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR U JORDANU

Severina pokazala kako uživa u pustinji, pažnju ukrao muškarac u njenom društvu: 'Ovaj ti je top'

Severina
Foto: Instagram
1/9
20.11.2022.
u 12:30

Seve je objavila niz fotografija iz pustinje a na jednoj od njih pažnju je privukao njezin tamnokosi vozač koji ju je vozio po pustinji. Seve je oko glave omotala bijelu maramu, nosila je bijelu košulju, sunčane naočale i par zlatnih lančića oko vrata

Pjevačica Severina Vučković otputovala je na odmor u Jordan, odakle svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama i pratiteljima pokazuje kako se provodi. 

Seve je objavila niz fotografija iz pustinje a na jednoj od njih pažnju je privukao njezin tamnokosi vozač koji ju je vozio po pustinji. Seve je oko glave omotala bijelu maramu, nosila je bijelu košulju, sunčane naočale i par zlatnih lančića oko vrata.

"Sanjajte svoje snove otvorenih očiju i ostvarite ih...", citirala je Lawrencea od Arabije, no pratitelje je najviše nasmijao komentar Ane Gruice Uglešić, koja je napisala: "A di ga nađe tako zgodnoga usred pustinje?"

Foto: Instagram

Takav vozač nama treba", "A je zgodan ovaj", "Dobar ti je ovaj Arapin", "Koliko je vozač lijep, ne možeš ga se nagledati", "Ovaj ti je top", pisale su  pratiteljice. 

Podsjetimo, nakon nedavno održanog velikog koprivničkog koncerta, tijekom kojeg je oboren i rekord posjećenosti dvorane, Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon točno 10 godina, 10. veljače 2023. vraća se u Arenu Varaždin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Baš kao i na velikom ovoljetnom koncertu u Opatiji, na pozornici će joj se pridružiti prošireni prateći orkestar, među kojima i gudači i trubači, a posebno osmišljen repertoar goste će provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili Severininu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. Mnogi od njih sjajan su poziv za provesti predvalentinovsko večer u najljepšem društvu i atmosferi.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svračak
Svračak
13:43 20.11.2022.

Ima li kakve šanse da tamo stane?

WW
wwwcro
15:15 20.11.2022.

Nama je draži njezin video bez odjeće nego sve njene slike sa odjećom…

HR
Hrast
13:28 20.11.2022.

Može Sevi preporuka - hajde ćerce do Svete Zemlje, prosvjetliti će ti se pamet. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije